Android @GoogleDownloads

Download Opera Mini pentru Android

Disponibila inca din luna martie in varianta beta, Mini a fost fost lansata zilele acestea in versiunea finala, Opera Mini 5.1, pentru smartphone-urile cu sisteme de operare .

In comparatie cu versiunea beta, Opera Mini 5.1 pentru Android ofera suport pentru multitouch si beneficiaza de o performanta superioara versiunii beta, in ceea ce priveste viteza de download a paginilor web.

3_Android-Opera-Mini-05

La capitolul optiuni, majoritatea de mentin de la celelalte versiuni ale Opera Mini. Spun aici de sincornizarea prin Opera Link, sincronizarea de bookmarks si hot dial … etc. Ca o noutate este capacitatea de a reda imagini de o rezolutie impecabila pentru smartphone-urile EVO 4g si Droid X.

Download Opera Mini pentru Android:

Opera Mini 5.1 poate fi descarcata direct din browser-ul telefonului mobil, accesand adresa : m.opera.com .

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Direktno svalqne na opera mini, m.obra.com/?client=mv-nokia, m.youtube.com/?client=mv-nokia.xxx, m.gogle.com/?client=mv-nokia, m.youtube.com?client=mvnokia-mmicon, kuum se deskarka opera mini, lollipop 5.1para el galaxy s2, ดาวน์โหลด oprea ภาษาไทย, m.youtube.com/?client=mdescargar guegosv-nokia, telechatgeroperamini, https://m.youtube.com/?client=mv-nokia-mmicon, M تنزيل العاب, http://m.youtube.com/?client=mv-nokia-mmicon, m.opera.com téléchargement, m.opera.com/?client=mv-nokia, https://ss.youtube.com/?client=mv-nokia-mmicon, m.oper.com, opira mine pentru android, opera.comتحميل, تحميل العاب ‏opera.com,
Back to top button
Close