Android @GoogleDownloads

Download Opera Mini pentru Android

Disponibila inca din luna martie in varianta beta, Mini a fost fost lansata zilele acestea in versiunea finala, Opera Mini 5.1, pentru smartphone-urile cu sisteme de operare .

In comparatie cu versiunea beta, Opera Mini 5.1 pentru Android ofera suport pentru multitouch si beneficiaza de o performanta superioara versiunii beta, in ceea ce priveste viteza de download a paginilor web.

3_Android-Opera-Mini-05

La capitolul optiuni, majoritatea de mentin de la celelalte versiuni ale Opera Mini. Spun aici de sincornizarea prin Opera Link, sincronizarea de bookmarks si hot dial … etc. Ca o noutate este capacitatea de a reda imagini de o rezolutie impecabila pentru smartphone-urile EVO 4g si Droid X.

Download Opera Mini pentru Android:

Opera Mini 5.1 poate fi descarcata direct din browser-ul telefonului mobil, accesand adresa : m.opera.com .

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
TELECHARGE OPETAMINI 5.1POUR ANDROID, www . m.opera hd com, http //m.opera.comتحميل, изтегляне на opera mini, http://en.amtelefon.com/noul-youtube-mobile-pe-suport-html5/aplicatii-iphon, m.youtube.cصورخلفياتom/?client=mv-nokia, www.six opre.comتحميل, m.google.com/?client=mv-nokia, Telechri le opre meni, Telecharger m.youtube?=client-nokia mmicon, opera mini jogos e wappes, m.opera, http://m.youtube.com/?client=mv-nokia-mmicon, m.youtubdescargar musica gratise.com/?client=mv-nokia, أوبر خاصة بالألعاب, Dawnload opera meni, m opera.com, www.opramini.comتحميل, mini opera facebook download, m.youtube.com/?clientB-)=mv-nokia-mmicon,
Back to top button
Close