Android @GoogleDownloads

Download Opera Mini pentru Android

Disponibila inca din luna martie in varianta beta, Mini a fost fost lansata zilele acestea in versiunea finala, Opera Mini 5.1, pentru smartphone-urile cu sisteme de operare .

In comparatie cu versiunea beta, Opera Mini 5.1 pentru Android ofera suport pentru multitouch si beneficiaza de o performanta superioara versiunii beta, in ceea ce priveste viteza de download a paginilor web.

3_Android-Opera-Mini-05

La capitolul optiuni, majoritatea de mentin de la celelalte versiuni ale Opera Mini. Spun aici de sincornizarea prin Opera Link, sincronizarea de bookmarks si hot dial … etc. Ca o noutate este capacitatea de a reda imagini de o rezolutie impecabila pentru smartphone-urile EVO 4g si Droid X.

Download Opera Mini pentru Android:

Opera Mini 5.1 poate fi descarcata direct din browser-ul telefonului mobil, accesand adresa : m.opera.com .

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
www xvxx m.youtube.com/?client=mv-nokia, www fost new fost opre mini, تحميل opera meni مجانية لهواتف java, descarca gtatis operamini pt htc, opera mini hd buat samsung galaxy note 3, m.youtube.com/?clientB-)=mv-nokia-mmicon, ดาวน์โหลด oprea ภาษาไทย, تحميل العابopera, www . m.opera hd com, m.youtube.com/?client=mdescargar guegosv-nokia, m.youtube.com?client=mvnokia-mmicon, m.opera.comتحميل, m.opera.com téléchargement, Opera mini Jogos hd, m.opra meni.com/?client=mv-nokia-mmicon, opera mini žaidimai, m.oprae.com, 5.1opera mini turkce indir, м.опера.ком, Izteklqne na opera sa telefon,
Back to top button
Close