DownloadsMobile AppsNOKIASYMBIAN APPS

Download NOKIA Podcasting – Symbian

Podcast-urile sunt fisiere audio si video descarcate de pe pe telefonul mobil. Agentiile de stiri, canalele de divertisment si muzica, ofera posibilitatea utilizatorilor de podcast sa descarce emisiuni, topuri, filme si stiri pe telefonul mobil, fara a mai fi nevoie ca utilizatorul sa fie dependent de calculator pentru a transfera fisiere multimedia.

Canalele de podcast sunt actualizate periodic, astfel incat utilizatorul sa poata descarca ultimele noutati (emisiuni preferate, grupaje de stiri, episoade noi ale unor filme, etc…) si sa poata vizualiza si asculta continutul direct de pe telefonul mobil.

Nokia-Podcasting-225x300

Nokia Podcasting este o aplicatie care poate fi confundata un un MP3 player, insa cu ajutorul Podcasting aveti posibilitatea de a cauta canale de podcast, optiunea de a va abona la fluxul de noutati pentru podcast si bineinteles, Nokia Podcasting reda pe telefonul mobil continutul multimedia.

Download Nokia Podcasting (.SIS / )

{filelink=2}

Aplicatia Nokia Podcasting necesita conexiune la Internet, de aceea este recomandat sa supravegheati asupra traficului de Internet Mobile inclus in abonamentul dvs. (3G, GPRS, WAP). O mai ieftina si rapida solutie este sa folositi o retea wireless (WIFI) atunci cand descarcati continut multimedia – podcast.

Nokia Podcast a fost testat pe Nokia N91, insa aplicatia este compatibila pe majoritatea telefoanelor mobile Nokia cu sistem de operare Symbian.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
symbian podcast, Descargar podcast para nokia, descargar para nokia 500 podcasts , podcast nokia 500, descargar podcasts para el nokia 500, Podcast para descargar para nokia, podcast para symbian, NOKIA संगीत DOWNLOD, descargar podcast nokia 500, nokia संगीत ap download, descargar podcasts para nokia 500, Procast para nokia, Podcast para nokia, Podcast nokia symbian, podcasts descargar para sibian, Aplicacion para reproducir podcast en simbyan, descargar podcasting para nokia e5, nokia podcasting symbian download, descargar podcast para nokia 500, descargar postcast para nokia 500,
Back to top button
Close