iOS @AppleiOS News

Download & Install iOS 10.3 Public Beta 7 pentru iPhone, iPad si iPod touch

Apple a lansat in urma cu o zi, cel mai nou update pentru viitorul sistem de operare iOS 10.3.

La versiunile anterioare de iOS, foarte rar sa fi fost lansate atatea Beta, inainte de versiunea finala. In cazul iOS 10.3, s-a ajuns la versiunea Public Beta 7 si este posibil sa vedem si un Beta 8 pana la lansarea versiunii finale, disponibila pe toate device-urile mobile Apple.

Ce aduce noul Public Beta 7 al iOS 10.3?

Versiunile Beta sunt destinate developerilor si celor care doresc sa testeze noile  schimbari ale sistemului de operare. La aceasta adresa aflati cum va puteti inrola un dispozitiv iPhone, iPad sau iPod Touch pentru a putea descarca instala versiunile Beta.
Public Beta 7 este un update destul de consistent, daca este sa ne  luam dupa volum. Are nu mai putin de 406,2 MB, iar cu toate acestea nu aduce nici o schimbare semnificativa de interfata. Sunt schimbari la nivelul sistemului si doar cateva noi feature-uri incluse. Cea mai notabila si despre care am vorbit, este optiunea prin care posesorii de casti AirPods le pot localiza cand sunt pierdute / uiatate pe undeva. Serviciul se numeste “Find My AirPods” si este disponibil prin intermediul aplicatiei “Find My iPhone“, prezenta pe toate sistemele de operare iOS.

Notabila este si schimbarea care survine la nivel de hardware. Odata cu iOS 10.3, Apple introduce “Apple File System (APFS)“. Noua forma de stocare a fisierelor este optimizata pentru flash drive / SSD iar cea mai importanta caracteristica a APFS este criptarea foarte puternica. Este cunoscuta “obsesia” Apple pentru securitatea datelor.

O schimbare va avea loc si la nivel de App Store. Utilizatorii vor putea “vota” raspunsurile la intrebarile puse developerilor de aplicatii si jocuri. “Helpful” sau “Not Helpful“. Totodata va fi limitat si numarul de “cereri review” in aplicatii si jocuri. Cu siguranta vi s-a intamplat ca dupa ce instalati o aplicatie sau un joc, sa va ceara in mod repetat sa oferiti un review aplicatiei respective. Noul iOS 10.3 va limita aceste mesaje stresante, iar cei care intr-adevar sunt interesati sa lase un review o pot face accesand singuri un buton special pentru aceasta optiune.

Cam acestea ar fi cele mai notabile noutati ce vor urma sa apara pe toate dipozitivile iPhone, iPad si iPod touch in viitorul apropiat. Desigur ca pe langa aceste noutati, Apple incearca sa imbunatateasca performantele device-urilor si timpul de lucru al bateriei.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تنزيل برامج التواصل نوع الهاتف s5222, تنزيل متجر مترولا, برمخ سامسنخ 5222,
Back to top button
Close