DownloadsHTC

Download HTC Blue Themes: Iced Water & Exotic Fishies

Pentru cei care sunt mandrii posesori ai unor telefoane HTC si in acelasi timp prefera culorile deschise, care amntesc de vara (mai ales pe vremea asta mohorata si umeda, care ameninta sa nu se mai termine…), am pregatit doua teme dragute, in care culoarea bleu este predominanta:

Iced Water si Exotic Fishies HTC Themes

icey fishy

Prima dintre ele te duce cu gandul la o bautura rece ca gheata servita intr-o zi torida undeva pe plaja exotica iar a doua te face sa iti doresti sa te afli pe plaja respectiva. Relaxant si incantator in acelasi timp!

Enjoy your HTC Phone! ;)

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button