Android @GoogleDownloadsInternet Mobile

Download Firefox 4 pentru Android (Firefox Mobile)

Dupa ce a stat foarte mult timp in versiune beta, Firefox Mobile pentru Maemo si , a fost lansat intr-un final. O versiune care promite sa fie mult mai rapida si mai personalizabila decat versiunea RC anterioara, dar care momentan are cateva lipsuri.

In primul rand, Firefox 4 pentru Android se misca destul de greu la pornire si cere foarte multe resurse RAM si CPU in timpul navigarii pe Internet. Chiar daca este un browser foarte customizabil, fiind foarte multe teme grafice (Firefox Mobile Themes)  si peste 150 de add-on-uri (Firefox Mobile Add-ons) pentru el, ramane totusi un browser pentru cei care au  telefoane cu adevarat puternice, in ceea ce priveste resursele RAM / CPU.
Comparativ cu versiunile anterioare, Firefox 4 pentru Android vine cu un motor JaegerMonkey JavaScript, ceea ce permite vizualizarea paginilor web create pe suport HTML5, insa lipsa  suportului pentru Flash 10.1 il lasa cu mult in spatele concurentei.

Firefox Mobile Android

Pe o piata monopolizata de Opera Mobile, Firefox o sa-si faca loc foarte greu pe sistemele de operare Android, insa avantajul popularitatii de care se bucura pe sistemele de operare PC, Windows XP, Windows 7, Vista si Linux Ubuntu il poate ajuta.

Download Firefox 4 pentru Android Phones: download link.

O alternativa foarte buna pentru Firefox 4 Mobile Android este Opera Mobile 11 pentru Android.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button