DownloadsiOS @AppleiPadiPhoneiTunesMOBILE TIPS

How To Downgrade your iPhone, iPad, iPod Touch from iOS 9 Final to iOS 8.4.1

Apple a lansat cea mai recenta versiune a iOS pentru iPhone, iPad si iPod Touch. iOS 9 vine cu o serie de noutati in aplicatiile Apple si de imbunatatiri ale performantelor bateriei, insa pot fi utilizatori care se intelegeau mai bine cu sistemul de operare iOS 8.4.1, Versiunea de iOS precedenta iOS 9.

Tutorial downgrade iOS 9 la iOS 8.4.1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

*Tutorialul este facut cu iPhone 6 / iOS 9 si MacBook Pro / OS X Yosemite.

In primul rand asigurati-va ca aveti un backup al starii actuale al device-ului. Puteti face acest lucru via iCloud Backup sau via iTunes. Cea mai noua versiune de iTunes trebuie sa fie si ea instalata pe sistemul de operare si un cablu de date (USB Lightning Cable) la indemana.

Download iOS 8.4.1 IPSW Firmware pentru toate modelele de iPhone, iPad si iPod touch care suporta iOS 8.4.1

Descarcati arhivele IPSW ale sistemului iOS 8.4.1 direct de pe serverele Apple. Click pe modelul device-ului si download.

Puneti iPhone, iPad sau iPod Touch in DFU Mode. Device Firmware Update.

Pasul 1: Conectati iPhone la Mac sau PC si deschideti iTunes.
Pasul 2: Inchideti iPhone de tot. Tineti apasat butonul de sleep si apoi glisati pentru a inchide. Slide to power off.
Pasul 3: Tineti apasat simultan butonul de sleep/power si butonul Home timp de 10 secunde, dupa care lasati liber butonul Power, dar tineti in continuare apasat butonul HOME.
Pe ecranul iPhone-ului o sa apara semnul de conectare la iTunes, iar in iTunes apare screen-ul care va anunta ca iPhone-ul a intrat in “Recovery ModeiPhone Recovery Mode.

iPhone Recovery Mode

Pasul 4: Click Ok, apoi tineti apasata tasta Options (Mac) sau Shift (Windows) si click pe butonul Restore iPhone.
Pasul 5: In Finder sau Windows Explorer cautati si selectati arhiva IPSW a sistemului de operare iOS 8.4.1. Pentru iPhone 6 fisierul are numele iPhone7,2_8.4.1_12H321_Restore.ipsw.

Screen Shot 2015-09-17 at 4.18.57 PM

Pasul 6: Click pe Restore in casuta care va anunta ca toate datele vor fi sterse de pe iPhone si va instala iOS 8.4.1. “iTunes will erase and restore your iPhone to iOS 8.4.1 and will verify the restore with Apple.”

Screen Shot 2015-09-17 at 4.21.58 PM

Astepti finalizarea procesului de restore, iar la final iPhone-ul dvs. va avea instalat iOS 8.4.1.

Aceasta este singura metoda de downgrade de la iOS 9 la iOS 8.4.1. Nu incercati cu restore din backup. Apple nu mai permite in mod normal downgrade-ul de la iOS 9 la iOS 8.4.1, iar dupa restore o sa constati ca nu aveti decat o singura optiune. Slide to upgrade. Desi aveti in backup la iOS 8.4.1, dupa restore o sa fiti fortati sa treceti la iOS 9.

slide_to_upgrade

Nu recomandam trecerea de la iOS 9 la iOS 8.4.1 decat daca aveti un motiv bine intemeiat. iOS 9 vine cu cateva aplicatii si functii noi care sunt de ajutor pentru proprietarii de device-uri Apple.

Tags

2 Comments

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
खेल मोबाईल, dfu rezimas ipad, samsung 5230 ag adresi ve sifresi, Приложения екшан игри за теглене, Www.update.@lgmobile.com, model de blocare telefon dowland, ipsw samsung , downgrade ios 9 iphone 5 s, jeux java pour samsung star3, kody do samsunga GTC3520, jocuri java samsung, Play stor à télécharger pour sony ericsson k810i, Ringtone 2 detik, Como se descargan las canciones en telefono sony ericsson j108a, codes samsung mobile secret/code de wifi gratuit, Digitalis orak telefonra, signer un vieux ipsw pour downgrade , nokia.mobi/entry/van/main/N8-00, Jeu java Lg ku990 gratuit, codigo de desbloqueio sim gt1205y,
Back to top button
Close