iOS @AppleiOS NewsMobile AppsSAMSUNG

Display-uri Samsung pe telefoane Apple? Da, se poate din 2017

Am trait sa o aud si pe asta.  Dupa ce a colaborat anterior cu LG ca furnizor de display-uri LCD, gigantul american Apple a trimis o precomanda de 100 milioane de display-uri OLED de 5.5″. Rivalul sau coreean va trebui sa livreze începând din 2017 paneluri pentru viitoarele iPhone 7 Plus.

z28

Decizia de a schimba panelul la modelul iPhone 7 Plus a fost decisa mai mult de pretul de productie net inferior al panelului OLED fata de LCD furnizat de LG consacrat de atata timp. Astfel, dupa ce atata timp s-a spus ca Samsung s-a inspirat de la Apple se pare ca pe viitor se vor inversa taberele si noile iPhone 7 Plus vor semana tot mai mult cu Note 6 .
Asteptam  cu interes momentul  în care   se vor duela cele mai performante modele din 2017-2018 si care va fi castigatorul.  Deocamdata Samsung a reusit sa recucereasca piata americana dupa 5 ani de suprematie Apple.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
tnzil al3b, installer jeux de mobile gt_s5222, kommande mobiler 2017, codes secrets pour samsung s5610, sony mobil nyheter 2017, ओपेरा मिनी डाउनलोड करें, download lanterna pe telefon, download jocuri java pentru telefon samsung, تحميل برنامج منزل الالعاب SAMSUNG GT-S5222,
Back to top button
Close