iOS @AppleiOS NewsMobile AppsSAMSUNG

Display-uri Samsung pe telefoane Apple? Da, se poate din 2017

Am trait sa o aud si pe asta.  Dupa ce a colaborat anterior cu LG ca furnizor de display-uri LCD, gigantul american Apple a trimis o precomanda de 100 milioane de display-uri OLED de 5.5″. Rivalul sau coreean va trebui sa livreze începând din 2017 paneluri pentru viitoarele iPhone 7 Plus.

z28

Decizia de a schimba panelul la modelul iPhone 7 Plus a fost decisa mai mult de pretul de productie net inferior al panelului OLED fata de LCD furnizat de LG consacrat de atata timp. Astfel, dupa ce atata timp s-a spus ca Samsung s-a inspirat de la Apple se pare ca pe viitor se vor inversa taberele si noile iPhone 7 Plus vor semana tot mai mult cu Note 6 .
Asteptam  cu interes momentul  în care   se vor duela cele mai performante modele din 2017-2018 si care va fi castigatorul.  Deocamdata Samsung a reusit sa recucereasca piata americana dupa 5 ani de suprematie Apple.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
kommande mobiler 2017, تحميل برنامج منزل الالعاب SAMSUNG GT-S5222, installer jeux de mobile gt_s5222, ओपेरा मिनी डाउनलोड करें, sony mobil nyheter 2017, codes secrets pour samsung s5610, download lanterna pe telefon, download jocuri java pentru telefon samsung, tnzil al3b,
Back to top button
Close