HTCWhat's New

Desire 626, un nou dispozitiv mid-range de la HTC

In timp ce unii producatori de smartphone-uri incearca sa isi limiteze numarul de dispozitive de pe piata, compania HTC dezvolta in permanenta diverse terminale mid-range. In curand, gama Desire va primi un nou membru sub forma lui 626, care nu pare sa fie chiar asa de diferit fata de alte modele HTC deja anuntate. Din imaginile scapate in mediul viral, acesta pare sa fie adresat unui public tanar, atras de telefoane cu carcase cat mai colorate.

Telefonul mid-range nu a fost inca dezvaluit in mod oficial, insa daca istoria se repeta, anuntul nu este foarte departe. Odata cu imaginile disponibile au aparut si cateva detalii despre Desire 626, care poarta numele de cod intern A32. Terminalul va integra un display de 5″ cu rezolutie 1280 x 720 si va fi lansat in doua variante hardware. Varianta mai puternica este echipata cu un chipset octa-core MediaTek MT6572 la 1,7 GHz si 2 GB de memorie RAM. Cea de-a doua varianta este ceva mai modesta din punct de vedere al performantei, avand ca si suport un procesor quad-core Snapdragon 410, si doar 1 GB de memorie RAM.

desire-626

Celelalte specificatii tehnice sunt comune intre modele. Ambele dispun de camere foto de 13, respectiv 5 megapixeli, 16 GB spatiu de stocare intern si un acumulator de 2000 mAh. Desi Android 5.0 Lollipop este lansat inca din luna noiembrie a anului trecut, HTC va lansa Desire 626 tot cu Android 4.4 KitKat. Informatiile disponibile in acest moment spun ca un update la cea mai recenta varianta a sistemului de operare va veni abia dupa lansarea oficiala.

Bineinteles ca acestea sunt informatii neconfirmate, insa analizand dupa multiplele detalii specifice, mai mult ca sigur sunt adevarate. Din pacate, inca nu exista si informatii despre pret, data de lansare si regiunile in care acest telefon mobil va fi disponibil.

Leave a Reply

Back to top button