Android @GoogleAndroid AppsAndroid GamesDownloads

Descopera si Descarca Jocuri pentru Android – Hooked Games

Pentru cei dependenti de pe , aplicatia Hooked este o solutie excelenta. Hooked este un fel de Android Market sau App Store, dar este destinat numai gamerilor. Prin intermediul aplicatiei Hooked putem gasi jocurile care ne plac. Jocuri de actiune, jocuri de strategie, jocuri de noroc, jocuri cu sport, plus multe altele. In plus, aplicatia Hooked ne permite sa punctam / sa dam un scoring fiecarui joc si sa sa-l recomandam prietenilor nostrii. Practic prin Hooked, avem acces la o comunitate de gameri si la cele mai noi jocuri pentru sistemul de operare Android.

Hooked-02

In Hooked gasim jocurile impartite pe categorii bine definite, impartite in functie de voturile comunitatii (cele mai jucate si cele mai apreciate jocuri) si in functie de comentarii / review-uri. Este o aplicatie ideala pentru un posesor de Android care are calatoreste mult sau care puri si simplu are mult timp liber pentru a "butona" telefonul mobil.

Hooked-04

Download Hooked Games.

Hooked Games – download via Android Market.

Dupa instalarea aplicatiei, va puteti pune iconita de lansarea Hooked pe Home Screen, pentru a avea acces rapid la jocurile favorite si pentru descoperi noi jocuri.

Aplicatie este gratuita, iar pentru a o putea instala este nevoie sa aveti un cu Android 2.2 sau mai nou.

Tags

2 Comments

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
atasamentele pps nu au sonor pe iphone , jocuri pentru android froyo, darmowe gry hazardowe do pobrania na telefon htc, gry na android 2.2 free download, aplikacie na android 2.2, hry pro android 2.2, telefonu zaidimai ant 2.2android, gry android 2.2 free, weather download for sony ericsson firmware 2.1 android version, játékok letöltése android 2.2, aplicatii android 2.2 froyo , Скачати ігри стріляли на джава, download jocuri pentru android 2.2, hooked game download in tablet, darmowe gry do pobrania na androida 2.2, gry android 2.2 do pobrania, gry cda downolant htc app 2.2, donlod games pesawat tempur untuk sony ericsson x8, zaidimai android 2.2, digit,
Back to top button
Close