iPhoneMOBILE TIPS

Decodare Retea iPhone 6 si iPhone 6 Plus – SIM Network Unlock

Comparativ cu procesul de deblocare retelei pentru telefoanele, smartphone-urile care ruleaza Google Android sau Windows Phone, la iPhone 6 si iPhone 6 Plus totul este diferit.
Teoretic si practic deblocarea gratuita sau de acasa a iPhone 6 si / sau iPhone 6 Plus este imposibila.

Solutii de deblocare pentru iPhone si iPhone 6 Plus cumparat de la Orange sau Vodafone.

In primul rand, daca doriti sa cumparati un iPhone 6 sau iPhone 6 Plus la un pret redus, pentru acest lucru trebuie sa faceti un abonament la unul din operatorii de pe piata. Cel mai avantajos ar fi Telekom, pentru ca ei nu blocheaza niciodata telefonale in retea. Asa ca puteti cumpara un iPhone la abonament de la Telekom, si il puteti folosi pe urma cu SIM de Orange sau Vodafone, fara a fi nevoie sa-l decodati sau sa faceti alte operatiuni.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus blocat in reteaua Orange

Orange are oferte atractive pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus daca sunteti hotarat sa-l achizionati la abonament. Tineti totusi cont de faptul ca valoarea si durata abonamentului (minim un an, maxim doi ani) este invers proportionala cu pretul de achizitie al iPhone-ului. Cu cat abonamentul este mai mare cu atat pretul este mai mic. Aveti in vedere si faptul ca daca va decideti sa achizionati un iPhone cu un abonament pe doi ani, in aceasta perioada Apple va mai lansa cel putin doua noi tipuri de iPhone. Sa nu regretati sau sa va vedeti in situatia in care ati dori un model mai nou dar sa nu il puteti achiziona pentru ca aveti deja un abonament.
Un iPhone 6 sau un iPhone 6 Plus achizionat cu un abonament Orange va fi blocat in retea si nu il puteti folosi cu SIM-ul altui operator de telefonie mobila, gen Vodafone sau Telekom.
Daca doriti totusi sa decodati iPhone-ul in timpul perioadei contractuale, o puteti face contactand operatorul Orange. Deblocarea se face online si destul de repede, insa pretul practic de Orange pentru deblocarea unui iPhone 6 sau iPhone 6 Plus, este de 100 Eur (TVA inclus). Dupa terminarea perioadei contractuale, pretul de deblocare al iPhone-ului scade in jurul sumei de 50 Lei.

iPhone 6 si iPhone 6 Plus blocat in reteaua Vodafone

Ca si in cazul iPhone-urilor achizionate de la Orange, si Vodafone au oferte atractive pentru preturile “la abonament”, insa cand vine vorba de deblocarea iPhone-ului, la Vodafone pretul este ceva mai mic decat la Orange. Deblocarea retelei unui iPhone 6 codat in Vodafone  costa undeva in jur de 58 Eur in perioada contractuala, iar aproximativ 10 Eur la finalizarea perioadei contractuale.

iPhone 6 si / sau iPhone 6 Plus nu poate fi decodat intr-un service de telefoane mobile sau pe site-uri care oferta astfel de serivii. poate fi deblocat numai de catre operatorul de la care a fost cumparat.

Retineti faptul ca deblocarea se face la distanta si nu trebuie sa mergeti cu iPhone-ul intr-un service.

Leave a Reply

Back to top button