iOS @AppleiPhoneWhat's New

Data de lansare pentru iPhone 6 si iPhone Air este schimbata din nou

Conform informatiilor care circula pe internet inca de anul trecut, Apple va lansa anul acesta doua dispozitive iPhone diferite in cadrul aceluiasi eveniment, acesta urmand sa fie primul eveniment de acest gen din istoria companiei (pana anul trecut, fiecare produs a avut propriul eveniment, separat).

apple-iphone-6

Desi Apple nu a facut nicio confirmare pana in prezent, doua surse considerate credibile, Deutsche Telekom si Tencent, au raportat ca data de lansare a celor doua dispozitive va fi 19 septembrie 2014. Insa in urma cu cateva zile, China.com a anuntat ca data de lansare acestora va fi de fapt 25 septembrie 2014, dispozitivele urmand sa fie prezentate publicului pe 15 septembrie. In plus, aceeasi sursa a raportat ca cele doua smartphone-uri iPhone vor avea nume diferite, modelul de 4.7 inci urmand sa fie numit iPhone 6, iar modelul de 5.5 inci urmand sa fie numit iPhone Air.

Indiferent daca aceste informatii sunt legitime sau nu, cel mai probabil lansarea iPhone 6 va avea loc in luna septembrie a acestui an (dupa tiparul cu care Apple si-a obisnuit utilizatorii in anii precedenti).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button