Mobile AppsHvad er nyt

Screenshot-besked på WhatsApp-samtaler?

WhatsApp este cu siguranță cea mai utilizată aplicație de mesagerie text și voce la nivel global, iar asta se datorează și măsurilor de securiate și confidențialitate dezvoltate încă dinainte ca aplicația să fie cumpărată de compania Meta. Mange brugere beder dog om en funktion til at vise skærmbilledemeddelelser på samtaler WhatsApp. Specifikt muligheden i WhatsApp for, at brugeren får besked, når chatpartneren tager et skærmbillede af samtalen.

Dacă ești utilizator de WhatsApp și esti îngrijorat de faptul că partenerul de conversație poate face capturi de ecran, atunci îngrijorarea este întemeiată. Nu vei primi notificare pe aplicația WhatsApp atunci cănd într-o conversație privată sunt făcute capturi de ecran.

Screenshot-besked på WhatsApp-samtaler?

Nu, nu nici partenerii de conversație nu vor primi notificări dacă faci capturi de ecran conversațiilor (screenshot). Deși sunt multe aplicații pentru Android care vă promit ca vor trimite notificare screenshot la conversațiile WhatsApp, disse er for det meste blot for at bede om penge og personlige data uberettiget.

Skærmbilledemeddelelse på WhatsApp-samtaler
Skærmbilledemeddelelse på WhatsApp-samtaler

Există totuși o opțiune prin care nu e poate face captură de ecran la conversațiile WhatsApp. Atunci cănd primiți sau expediați un mesaj cu opțiunea de confidențialitate “View Once“, opțiunea de screenshot este dezactivată. Utilizatorul care a expediat mesajul nu va fi notificat, insă cel care încearcă să facă captura de ecran, primește o notificare în ecranul de conversație.

Giver WhatsApp dig besked, når du screenshot af en WhatsApp-status (historie)?

Nu, dacă faci screenshot unui Status WhatsApp (Story) utilizatorul care l-a postat nu va fi notificat. Acest lucru este valabil și pentru captură video de ecran (screen recording).

Enhver app, der hævder at blokere skærmbilleder eller give dig besked om dem, forsøger højst sandsynligt at stjæle dine kontooplysninger.

În concluzie, nu există o aplicație sau o metodă prin care să poți limita accesul sau să activezi notificare la screenshot sau la screen recording pentru WhatsApp.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Tilbage til toppen knap