iCloudiOS @AppleTutorialHvad er nyt

Sådan fjerner du AirPods fra iCloud-konto, hvis du vil sælge dem

In acest tutorial o sa vezi pas cu pas cum elimini AirPods din contul iCloud daca vrei sa le vinzi sau sa le oferi altei persoane. Valabil si pentru alte device-uri Apple care sunt asociate cu Apple ID.

Daca esti proprietarul mai multor device-uri Apple, stii probabil ca toate acestea se sincronizeaza intre ele si folosesc serviciul de localizare Find My prin intermediul Apple ID og iCloud. Atunci cand vrei sa vinzi sau sa oferi perechea ta de casti AirPods altei persoane, acestea trebuie eliminate din contul tau iCloud, pentru ca noul proprietar sa obtina control deplin asupra lor. Localizare, lost mode si alerta sonora pentru localizare in proximitate.

Cum elimini AirPods din contul iCloud / Apple ID

Ca sa elimini AirPods din contul iCloud si sa nu mai fie asociate cu propriul tau Apple ID, cea mai simpla metoda este sa ai un calculator la indemana si urmezi pasii de mai jos.

1. Deschizi in browser iCloud.com si te autentifici cu Apple ID la care sunt asociate castile AirPods.

2. Dupa autentificare, mergi in coltul din dreapta sus la Manage Apple ID.

Manage Apple ID
Manage Apple ID

3. In Manage Apple ID, mergi la Devices in meniul din partea stanga, apoi click pe castile AirPods pe care vrei sa le alimini din contul tau Apple. Click “Remove from Account“.

Elimini AirPods din contul iCloud
Remove AirPods from Apple ID

Odata eliminate din contul tau Apple, castile AirPods se vor putea asocia la contul iCloud al noul proprietar. Acesta va putea sa le localizeze prin aplicatia Find My, sa le treaca in lost mode in caz de pierdere sau furt, sa activeze sunet pentru localizare acustica.

stealth

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Tilbage til toppen knap