Android @GoogleAndroid appsHvad er nyt

Daca ti-ai pierdut telefonul il poti gasi cu Android Device Manager

Exista aproximativ un milion de moduri diferite pe care le poate deplasa smartphone.

Utilizatorii Æble de mult se bucura de beneficiul companiei gratuite Find My iPhone App, dar utilizatorii de Android, care ii depasesc cu mult utilizatorii iOS, au trebuit sa se bazeze pe aplicatii terte parti … pana acum. Pe blog-ul sau oficial, echipa Google Android a anuntat ca va lansa noul sau Android Device Manager la sfarsitul acestei luni. Acesta aplicatie va avea in principal o caracteristica ce va servi ca un Find My iPhone pentru dispozitivele cu Android.

blogpost-1-650x0 Cu aceasta aplicatie, veti avea posibilitatea de a face telefon dvs. sa sune la volumul maxim, indiferent la ce volum a fost lasat ultima data. (Chiar daca a fost pe silentios.) Puteti urma si o harta pentru a va da seama doar in cazul in care telefonul este destul de sedinte. (Sa speram ca e undeva unde il puteti obtine de fapt.) Desigur, toate aceste lucruri depind de telefonul dvs., si sa sperati sa fie incarcat atunci cand l-ati pierdut!

In cele din urma, in cazul in care va-ti dat sema ca telefonul este plecat pentru totdeauna, va puteti proteja de cel putin informatiile dvs. personale (si toate acele fotografii pe care nu doriti sa le vada nimeni!) Prin stergerea tuturor datelor de pe telefon.

Suntem un pic surprinsi ca a durat atat de mult pentru Android sa vina cu o astfel de aplicatie de baza, dar asa cum se spune mai bine mai tarziu decat niciodata. Fiti cu ochii in patru pentru acest serviciul de la sfarsitul acestei luni, atat timp cat dispozitivul dvs. ruleaza Android versiunea 2.2 sau mai mare.

En kommentar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *

Tilbage til toppen knap