iOS @AppleiOS AppsiPhoneMobile Apps

Customizeaza Control Center in iOS 7 cu FlipControlCenter

Unul dintre noile feature-uri ale sistemului de operare iOS 7 este Centrul de Control, prin intermediul caruia utilizatorii pot accesa rapid setarile si anumite feature-uri si functii ale dispozitivelor din dotare. Combinatia de shortcut-uri disponibila in iOS 7 Control Center nu este insa una ideala pentru toti userii, cel mai probabil acestia dorind sa poata customiza acest feature inlocuind anumite shortcut-uri si/sau modificand numarul acestora. Desi in mod default nu este posibil pentru utilizatori sa poata faca modificari in Control Center, dispozitivele care au jailbreak facut la iOS7 pot customiza CC-ul cu ajutorul tweak-ului gratuit FlipControlCenter disponibil in Cydia.

FlipControlCenter-iOS

Dupa instalarea FlipControlCenter, acesta adauga o noua intrare in aplicatia Settings. Meniul acestuia are trei optiuni prin intermediul caruia utilizatorii pot alege dintr-un numar de shortcut-uri disponibile care vor fi cele afisate in Control Center (pot fi adaugate shortcut-uri noi, pot fi modificate shortcut-urile vizibile sau pot fi ascunse toate shortcut-urile din CC).

FlipControlCenter-iOS-Switches

Momentan, randul de shortcut-uri afisate in partea de jos a Centrului de Control nu poate fi customizat, insa speram ca acest lucru va fi remediat intr-o versiune urmatoare.

FlipControlCenter se afla momentan in stadiul beta, si pentru a putea fi accesat de utilizatori acestia trebuie sa introduca urmatorul repositor in Cydia > tab-ul Manage > sectiunea Sources:

http://rpetri.ch/repo

Dupa adaugarea repositorului, tweak-ul FlipControlCenter va putea fi gasit in tab-urile Search si Changes.

Leave a Reply

Back to top button