Home / Apple / Cum stergem toate notificarile din iOS Notification Center pe iPhone 6S, 6S Plus si iPhone 7, 7 Plus

Cum stergem toate notificarile din iOS Notification Center pe iPhone 6S, 6S Plus si iPhone 7, 7 Plus

Notification Center este locul in care sunt stocate toate notificarile venite de la aplicatiile instalate pe iPhone.
Zona de notificari poate fi deschisa printr-o simpla glisare de sus in sus in jos, din partea superiara a display-ului.

Sa stergem toate notificarile primite prin Push Notification in Notification Center, avem doua variante. Fie le stergem apasand scurt pe semnul “X”, si se vor sterge numai cele din ziua pentru care am ales sa le eliminam, fie apasam lung si mai tare pe semnul “X”, pana apare optiunea “Clear All Notifications“.

Clear All Notifications” este o optiune care apartine meniurilor dedicate 3D Touch, de aceea nu este prezenta decat pe iPhone-urile care au aceasta tehnologie. iPhone 6S si iPhone 7, pana in prezent.
Odata ce apasati pe aceasta optiune, se vor sterge absolut toate mesajele din Notification Center. Aceasta functie este utila daca aveti un volum mare de notificari si nu vreti sa va pierdeti timpul stergandu-le pe fiecare zi in parte.

Nu mica mi-a fost surpinderea sa va posesori de iPhone 6S si iPhone 7, care la cateva luni dupa utiliare habar nu aveau de existenta 3D Touch :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
जावा खेल, application samsung gt-s5222,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese