iOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMOBILE TIPS

Cum setam o melodie la sunet de Alarma pe iPhone

Odata cu lansarea iOS 8.4, Apple a lansat si serviciul Apple Music, care printre multele noutati care le aduce, din care amintim radio online, acces gratuit timp de 3 luni la peste 30 milioane de melodii care pot fi descarcate atat pe iPhone, iPad cat si pe calculator prin iTunes, acum avem si posibilitatea de a seta o melodie ca “ringtone” de alarma pe iPhone si iPad.

Cum setam o melodie ca “ringtone” la Alarma pe iPhone

1. In primul rand trebuie sa avem update la ultima varianta de iOS, iOS 8.4 si sa deschidem aplicatia Music pe iPhone.

2. Daca nu avem deja transferata pe iPhone melodia pe care dorim sa o punem la Alarma, in aplicatia Music mergem la “Search” – coltul din dreapta-sus- si cautam melodia dorita. Pentru tutorialul nostru am ales “Jessie Ware – Say You Love Me“. Pentru ca suna bine! :)

3. Dam play si glisam pe melodie, iar din meniul care se deschide alegem “Add to My Music” pentru a copia melodia pe iPhone sau iPad.

Add to My Music - iPhone Song
Add to My Music – iPhone Song

4. Megrem la Alarma si editam / adaugam o alarma la o ora dorita, apoi in setarile alarmei la “Sound” alegem “Pick a song” si cautam melodia in telefon. Selectam melodia..

5. “Save” pentru a salva alarma.

Acum ati setat o melodie din iPhone ca sunet de alarma.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ton apel samsung gt-s5222, оригинални мелодии на iphone, http://www.jeuxsonyeric.com/, Java samsung mobile screen maze lock download, تحميل QR Code Reader علي الهواتف السامسونج الصيني, Оригинална мелодия на iphone 5, kaip nustatyti kad skambetu iphone, Update.Igmobili.com, мелодия за телефон apple ipad, m.youtube.com/?client=mv-nokia, Lgmobile.com, код для самсунгу шоб скинути настроїки, Java tema indir, update.lgmobile.com, appil ringtin dawnlod, Мелодии за съобщения, obnovit certifikat na samsung C3300i app, talefon alrme songe, GT-C3300i telfonun gizli kodu, скачать вайбер на с5222,
Back to top button
Close