DownloadsMobile AppsSYMBIAN APPS

Cum sa vezi filme .AVI pe telefon (DivX Player Mobile)

Spatiul de stocare al datelor pe telefoanele mobile s-a marit considerabil odata cu lansarea cardurilor de memorie de 4 GB, 8 GB, 16 GB si chiar mai mari de atat. Acest lucru ne permite sa stocam mai multe poze, documente, programe si … filme.
Marea majoritate a filmelor pentru PC nu pot fi vazute pe telefonul mobil decat daca sunt convertite in format mp4. Lucru valabil pentru majoritatea telefonelor mobile si smartphone-urilor. Marimea tot mai generoasa a display-ului telefonului mobil ne-ar permite sa vizionam fara probleme orice film dorim, atunci cand suntem in tren, in masina sau in avion. Tot ce trebuie sa facem este sa avem un player care sa ne permita redarea pe telefon a filmelor in format .AVI.

DivX Player pentru Mobile, este un video player care ne permite acest lucru. Permite vizionarea filmelor in format .AVI pe telefon, fara a nevoie sa folosim vreun soft de conversie. Tot ce trebuie sa facem este sa instalam video player-ul si sa copiem filmul de pe calculator pe telefon.

imageimage

Interfata grafica a video player-ului este intuitiva si foarte usor de utilizat de catre oricine. Se utilizeaza ca player-ul DivX pentru Windows XP. Bineinteles…fara foarte multe din optiunile player-ului PC.

Download DivX Player (pentru filmele .avi) pentru telefonlul mobil – download link

Acest video player este compatibil pe toate telefoanele / smartphone-urilor care ruleaza pe Symbian OS 9.1,9.2,9.3, gama din care fac parte 5320 XpressMusic, 5630 XpressMusic, 5730 XpressMusic, 6210 navigator, 6220 classic, 6650 fold, 6710, 6720 classic, 6730 classic, 6760 slide, 6790 Surge, E51, E52, E55, E63, E66, E71, E75, N76, N78, N79, N81, N82, N85, N86, N95, N95 8GB, N96, NOKIA 6790 slide.

Tags

7 Comments

  1. Pt nokia c3 este bun?…ii dau dwd link si imi da serviciu indisponibil!!!sa’l dwd de pe calculator?sau cum sa fac,am un nokia c3,ce as putea face k sa pot viziona filme?ms

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
programe de vazut filme online pe telefon, filme online video player telefon windoes 8.1, filmai telefone nokija, descarca gratis programe de vizionat filme pe telefon nokia e72, kokios reikia programos žiūrėti filmus per telefoną internetu, гледане на филми на андроид, stiahnutie video formatu avi do mobilu, download programe video de vizionat avi pentru tablete, telefonon hogy tudok nezni online filmet, โนเกีย ดูหนังโป๊, Filme online pe lg mobil, cum pot deschide clipuri video pe nokia e71, aplicatii de vazut filme pe telefon, Tai phan mem xem video DivX may nokia n82, divx vencido symbian, แอพ ดูวีดีโอ nokia e63, Nokia c3 ดูmp4ไม่ได้, мобільні фільми дивитися на телефоні нокіа n73, filme de vazut pe sony ericsson, filmai ziureti per telefona nemokamai,
Back to top button
Close