iOS @AppleiPhoneMOBILE TIPS

Cum rezolvam Keyboard Lag in iOS 8.x pe iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C & iPhone 6

How to Fix Keyboard Lag in iOS 8.x on the iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C & iPhone 6

Renumite pentru stabilitatea sistemului de operare iOS, iPhone-urile sunt unele dintre cele mai sigure telefoane mobile / smartphone-uri, care nu dau batai de cap utilizatorilor. Cu toate acestea mai sunt momente cand mai apar mici “blocaje” sau sistemul merge ingreunat / raspune mai greu la comenzi.

In tutorialul de azi ne vom referi la problemele pe care tot mai multi utiliztori de iPhone (cu ultima versiune de software iOS 8.3), le au cu tastatura.

Datele problemei si cauze
iPhone Keyboard Slow / Keyboard Delay / Keyboard Lag.

Tot mai multi utilizatori se plang ca tastatura raspunde greu la comenzi si scrisul pe un chat gen Facebook, iMessage, Whatapp, etc, devine foarte greoi si stresant.
Acest keyboard lag ar putea avea mai multe cauze. Fie sunt prea multe aplicatii deschise pe sistem in momentul in care avem ceva de scris si astfel keyboard-ul raspunde mai greu, fie sunt unele sicronizari in background sau setari vizuale care duc la aceasta problema.

Pentru a rezolva aceatsta problema a tastaturilor pe iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s si iPhone 6, va trebui sa urmam cativa pasi simplii.

1. In primul rand, sa deactivam sincronizarea aplicatiilor cu  iCloud din SettingsiCloud>iCloud Drive. Turn off.

IMG_0488

2. Dezactivam rularea aplicatiilor in background din :  Settings > General > Background App Refresh / Turn Off.

IMG_0490

Este indicat ca dupa ce faceti aceste modificari sa inchideti si sa redeschideti iPhone-ul.
Deschideti un chat pe iMessengeti si incepeti sa tastati pentru a verifica daca problema s-a rezolvat. Daca nici dupa acesti doi pasi problema persista pe iPhone-ul dvs. atunci va trebui sa incercati cu resetarea setarilor. Puteti aduce iPhone-ul la setarile initale din fabricatie, din meniul Settings > General > Reset > Reset All Settings.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
klaida iphone 5s telefon, ipod 4 nustatimai ir programos vaizdai,
Back to top button
Close