Android @GoogleDownloadsMobile Apps

Cum putem sa deschidem si sa editam fisiere Office Word, Excel si PowerPoint (doc, docx, ppt, xls, xlsx, pptx, pdf) pe telefoanele Android.

Smartphone-uri precum Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, Google Nexus 7, HTC ONE S, ,  au ecrane suficient de mari incat sa ne permita vizualizarea si editarea documentelor office. Este adevarat ca editarea nu se face la fel de confortabil ca pe laptop sau tableta, insa pentru mici modificari in documente sau pentru o simpla vizualizare, telefonul mobil este suficient.

Pe majoritatea telefoanelor si tabletelor Android se gasesc pre instalate programe de vizionare a documentelor (document viewer). De exemplu, telefoanele mobile si Samsung Galaxy S lll, se gasesc instalate default aplicatii ca Polaris Office Viewer si QuickOffice. Aceste versiuni se gasesc pe device-uri intr-o varianta trial care ne permite doar vizualizarea documentelor Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) dar si PDF (Adobe).

Tableta Nexus 7 vine cu un document viewer pre instalat, care ne permite sa deschidem si sa vizualizam atat documente de pe memorie, cat si cele primite in atasament pe adresa de Gmail.
Daca telefonul sau tableta dvs. nu are instalat un software care sa deschida documente Office si PDF, va sugeram sa folositi versiunile free ale Kingsoft Office si  Documents To Go. Aceste aplicatii va permit sa deschideti documente in format doc, docx, ppt, xls, xlsx, pptx si pdf.

Download Kingsoft Office (International) – free version.

QR CODE:

Kingsoft Office

Google Play – download via Google Play.

 

CORE FEATURES Kingsoft Office :
View & Edit DOC/DOCX/TXT/XLS/XLSX/PPT/PPTX files, and View PDF files;
– User-friendly & nice UI;
– Support the cloud storage services with WebDAV protocol;
– Built-in file manager that can automatically organize your office documents;
– Tight integration with the mail application: Send mails and open attachments anywhere and anytime;
– Support external Bluetooth keyboard and USB keyboard input;
– And we will continuously update the App, adding new features!

Trebuie sa stiti totusi ca pentru versiunea full care sa va permita crearea si editarea documentelor, va trebui sa platiti aproximativ 30 Euro.

O alternativa la Kingsoft Office, ba chiar am spune noi ca este chiar mai indicata, este aplicatia Documents To Go, care pe langa suport de editare si vizualizare a documentelor din mail si de pe memoria interna, permite si sincronizarea cu Google Docs (serviciu online de creare, editare, partajare / share si vizualizare a documentelor Office).

Download Documents To Go 3.0

QR Code:

Documents To Go 3.0

Download Documents To Go 3.0 via Google Play App.

View native Microsoft Word, Excel and PowerPoint files & attachments with Documents To Go Main App. Supported file formats include .doc,. docx,. xls,. xlsx,. ppt,. pptx.

Pentru versiunea premium a Documents To Go 3.0 va trebui sa scoateti din buzunar aproximativ 12 Euro.

Ca solutie free, dar ceva mai saraca in optiuni, va recomandam Google Drive, serviciu in care a fost inclusa aplicatia Google Docs. Aceasta va permite sa creati, sa deschideti si editati documente Office gratuit.

Download si prezentare .

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
ノキア 携帯 POLARIS, كيف اقرء الملفات فى موبيل سامسونج, samsung s7 otwieranie pdf, docx openen op samsung android, word pada yahoo di samsung v, power point programa telefone samsung, come usare excel viewer con google drive, archivos en mi sansung que no se pueden abrir, polaris office opent geen pptx, samsung galaxy tablet murah dan ada Ms.office 2015, kegunaan aplikasi abdocs untuk mengedit data word, no puedo habrir power point en mi xperia E4, samsung s3 de word dosyasi nasil acilir, como crear un documento word en el polaris viewer, como ver presentaciones pttx en blaclkberry, como encontrar polaris office en mi galaxy s2, กาแล็คซี่ แท็บที่ใช้wordได้, como hago para ver documentos de word en un telefono Samsung ace 4, utilzzo Excel su Samsung s 3, descargar para abrir archivo doc del s5,
Back to top button
Close