MOBILE TIPS

Cum putem recupera parola unui card microSD pentru telefonul mobil

Daca aveti un card microSD caruia i-ati uitat parola de acces via mobil, nu este cazul sa va resemnati si sa aruncati respectivul card (daca deja ati facut-o, cu atat mai rau). Parola poate fi recuperata foarte simplu cu ajutorul unui PC si al unui card-reader (bineinteles, veti avea nevoie si de un adaptor microSD – inclus de obicei in pachetul telefonului mobil sau cumparat odata cu microSD-ul).

Recupereaza parola pierduta a unui microSD

 • in primul rand trebuie sa introduci microSD-ul in cititorul de carduri si apoi il introduci pe acesta din urma in PC (asta in cazul in care nu este deja incorporat).
 • la majoritatea sistemelor Windows fereastra de AutoPlay va “inflori” pe monitor (asta in cazul in care nu ati setat ca AutoPlay-ul sa nu mai ruleze, caz in care va duceti in Computer si selectati cardul): dati click pe “Open foder to view files
 • in lista de foldere/fisiere afisate selectati si deschideti folderul system

card_files

in system localizati fisierul text numit MMCSTORE. Dublu-click pe acesta pentru a-l deschide si voila!: parola pe care o cautati.

mmcstore

In cazul in care aceasta modalitate nu functioneaza (din cine stie ce motive ciudate), mutati fisierele de pe card pe hdd-ul computerului apoi formatati microSD-ul. Parola va fi stearsa si veti putea accesa din nou card-ul via telefon mobil.

Succes!

Tags

10 Comments

 1. Computerul NU mai “vede” cardul parolat. Daca era asa simplu, nu-si mai arunca nimeni cardul…

 2. am o intreabare, am mai citit asta de 2 ori ca intrii in sistem trala la la , dar cum saracie citesti cardul daca el e parolat ? cum va mai inflori autoplayul daca el e parolat :-?

 3. salut ..am citit si eu si am aceeasi problema…degeaba incerc sa urmez pasii pentru ca nu-mi citeste cardul imi cere introducere parola …se afiseaza doar memoria telefonului si atat …daca parola e in card si e parolat e imposibil sa intri sa afli parola…unde trebuie sa contina in memoria telefonului si codul parolei cardului dar nu ma pricep …..nu gasesc un specialist de meserie sa faca asta… e o bresa pe piata s-ar scoate multi bani daca unul sau mai multi ar invata sa rezolve astfel de probleme care sant foarte frecvente

 4. io anche ho questo problema e non so che fare…ho inizialmente provato a scrivere cose a me riguardanto…x esempio la data di nascita o il nome o come mel mio caso il secondo nome.quest’idea mi è ora venuta,provate il nickname che piu usate.-.comq se trovate un sistema contattatemi a quest’email:[email protected] PER FAVORE FATELO!!!

 5. Fratilor tutorialul asta e pentru VECHILE CARDURI NOKIA MMC, alea pe care le stiti de la N70, 6630, 6680, mai maricele, in niciun caz pentru SD-uri.

 6. ciao io ho fatto come dici è solo che non trovo il file mmcstore dove lo trovo?? sono andato nella cartella system ma è vuota

 7. Oameni buni se poate afla foarte usor parola la un card microSD cu urmatoarele :
  un telefon cu usbcard reader
  un program numit hex editor
  (asta daca ai un minim de cunostinte in programare)
  bagati cardul in telefoncard reader si conectati-l la pc
  intrati in hex editor si dati open si selectati cardul
  dati cautare in hex editor si cautati in folderul system al cardului fisierul MMCSTORE
  il deschideti si aveti parola pe acolo(depinde de fiecare card)
  SI GATA …
  ps:Scuze de greseli da ma grabeam!!!

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
إلغاء كلمه المرور لبطاقه ذاكره هاتف نوكيا, ลืมระหัสผ่านเมมเมอรี่การ์ด, como desbloqueo una tarjeta de memoria de un nokia E63, déverrouiller carte mémoire micro sd, cara membuka micro SD yang lalu password lewat komputer, como desbloquear cartão de memoria protegido por senha, recuperar senha micro sd, como quitar contrasena a mi tarjeta de memoria, Membuka kata sandi kartu memori lewat internet, aplikasi java penghapus pasword memori card/, kode sandi password unlock micro sd, esqueci a senha do meu cartao de memoria, Huong dan lay lai mat khau the nho tren nokia c3, microsd slaptazodis, Cum pot să gasesc parola de la card de telefon?, إلغاء تشفير كرت الذاكرة مشكلة, como descobrir a senha de um cartão micro sd android, App java para leer la micro sd, mot de passe carte mémoire sd samsung oublié, จะformat sd card แต่ติดรหัสpin,
Back to top button
Close