Home / Apple / Cum putem programa oprirea muzicii pe un dispozitiv iOS

Cum putem programa oprirea muzicii pe un dispozitiv iOS

Foarte multi utilizatori iOS obisnuiesc sa asculte muzica de pe dispozitivele din dotare inainte de a adormi. Din aceasta cauza, cei care uita player-ul deschis toata noaptea, au toate sansele ca dimineata sa se trezeasca cu bateria dispozitivului iOS descarcata. Daca si dvs vi s-a intamplat destul de des acest lucru, cea mai simpla solutie pentru evitarea unei astfel de situatii este sa setati un timer pentru oprirea automata a muzicii, astfel incat sa va asigurati ca atunci cand va veti trezi inca veti mai avea baterie la dispozitiv.

Cum putem seta un timer pentru oprirea automata a muzicii in iOS?

  • deschideti intai aplicatia folosita pentru redarea muzicii pe dispozitivul iOS (este recomandat sa folositi aplicatia stock a dispozitivului, Music app)
  • apoi deschideti aplicatia Clock si selectati optiunea Timer afisata in coltul din dreapta-jos al ecranului

set-timer-iOS

  • setati timpul dupa care doriti ca muzica sa fie oprita pe dispozitivul iOS, apoi dati tap pe optiunea When Timer Ends si selectati Stop Playing din lista afisata

stop-playing-iOS

  • apoi dati tap pe butonul Start

Dupa ce veti face aceste setari, puteti reveni in home screen si, de asemenea, puteti folosi alte aplicatii instalate in sistem; timer-ul pentru muzica va rula in background, iar atunci cand timpul alocat pentru timer va expira, muzica se va opri automat.

Nota: Este posibil ca dupa expirarea timpului alocat pentru timer, ecranul dispozitivului sa nu raspunda la atingerea acestuia cu degetul; pur si simplu apasati butonul Home, apoi veti putea folosi dispozitivul normal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mobile Apps, Tutorials and News:
στοπ χρονικο, oprire programata a google, tr.amtelefon.com/mobile/apple-ios/i,
ArabicBulgarianChinese (Simplified)Chinese (Traditional)CroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFinnishFrenchGermanGreekHebrewHindiHungarianIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianNorwegianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwedishThaiTurkishUkrainianVietnamese