iOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMobile AppsMOBILE TIPS

Cum putem importa / copia si sterge manual pozele si filmuletele (iPhone Photos & Videos) de pe iPhone sau iPad pe Windows 10

iPhone si iPad au fost concepute pentru compatibilitate maxima cu tot ce inseamna device-uri Apple. Asadar, pentru ca un posesor de Mac OS X sa transfere poze si fimlulete facute cu iPhone sau iPad pe Mac, este floare la ureche. Pentru a importa poze de pe iPhone sau iPad pe Mac, utilizatorul nu are nimic de facut. Acestea se importa singure daca in aplicatia Photos de pe Mac, este activata optiunea “My Photo Stream”.
In fine, nu la utilizatorii de Mac o sa ne referim azi, ci la cei de Windows care doresc sa importe si stearga poze de pe iPhone sau iPad  folosind Windows 10.

Cum Importam Manual Poze (Photos)  si Video (Videos) de pe iPhone si iPad pe un Windows 10 PC

1. In primul rand va trebui sa stabilim o conexiune intre calculatorul sau laptopul cu Windows 10 si iPhone sau iPad. Conectam cablul de date al iPhone-ului la slotul USB al laptop-ului, apoi pe homescreen-ul iPhone-ului dam accept pentru accesul sistemului Windows la pozele si fisierele video de pe iPhone.

IMG_2637

2. Allow this device to access photos and videos? Desigur, ca doar asta vrem sa facem. Sa accesam de pe Windows fisierele media stocate pe iPhone sau iPad. Allow.

Odata ce dam acceptul, pe screen-ul din Windows apar mesaje si casete de dialog care ne ajuta sa facem cat mai usor importul pozelor si filmuletelor facute cu iPhone-ul. De aici avem mai multe variante de import photos & videos. Fie folosim casutele de dialog ajutatoare si importam pozele si filmele cu ajutorului unei aplicatii photo manager instalata pe Windows. Picasa sau Windows Photos, fie navigam singuri in folderul iPhone-ului sau iPad-ului in care sunt stocate pozele.

Copierea manuala a pozelor si fisierelor video facute cu iPhone sau iPad, direct din spatiul de stocare

Navigarea si copierea direct din drive-ul de stocare al iPhone-ului sau iPad-ului pare a fi cea mai simpla metoda pentru multi utilizatori. Acest lucru se face foarte simplu. dupa ce conectam iPhone-ul la Windows PC, navigam in This PC > iar sub Devices & Drives deschidem Apple iPhone.

Apple iPhone Drive

In drive-ul Apple iPhone accesam Internal Storage > folderul DCIM si apoi copiem manual folderele sau pozele si fimele de aici. De regula in DCIM se creeza foldere cu nume gen “100APPLE

copy photos video iphone

“Paste” oriunde doriti dvs. sa va stocati in calculator sau laptop pozele si filmele facute cu iPhone sau iPad.

Importul iPhone / iPad Photos & Videos cu ajutorulul unei aplicatii foto instalata pe Windows 10

Majoritatea aplicatiilor de editare si management photo ale Windows ofera si suport de import media de pe device-uri externe.
In momentul in care conectam un iPhone sau un iPad la Windows 10, suntem intrebati prin intermediul unei casute de dialog ce actiune dorim sa executam pentru device-ul conectat.

Apple iPhone Connect to Windows 10

Click pe aceasta casuta de dialog, apoi alegem optiunea care ne intereseaza. In cazul nostru, ne interesaza sa importam fisierele foto si video.

Import photos and videos iPhone

Asadar alegem prima optiune din meniul rapid. Click pe “Import photos and videos” folosind aplicatia Photos a Windows 10.

Alegem fisierele foto si video care ne interesaza sa le importam de pe Apple iPhone, apoi click pe “Continue“.

2015-12-18 (8)

Mai suntem intrebati o data daca dorim sa pornim importul si daca dupa ce pozele si fisierele video vor fi importate, dorim stergea lor pe spatiul de stocare al iPhone-ului sau iPad-ului.

Screen Shot 2015-12-18 at 4.05.29 PM

Click pe “Import” pentru a incepe copierea pozelor si filmuletelor de pe iPhone pe laptop-ul / pc-ul cu Windows 10.

Asta a fost tot! :) Alegeti optiunea “Delete imported items from Apple iPhone / iPad after importing” numai dupa ce sunteti siguri ca pozele si filmuletele facute cu iPhone-ul au o copie de rezerva facuta intr-un serviciu de cloud, gen iCloud Photo Library, OneDrive, Dropbox sau Google Photos.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
العاب سامسونج-s5222r, Telechargi aplikasyo mobile GT-S5230W, lg t375 تطبيقات, شهادة المصدر للموبايل, sexy walpepar dawnlod, تثبيت برامج للهاتف Gt-S5222R, jocuri java descarcare cu printese, تحميل برامج جافا للموبايل السامسونج, saxy walpapar, www.lgmobile.com, Www.update.@lgmobile.com, Скачать программы на телефон k790i, Nainstalovat android LG t585, العاب الجوال نوكيا ٧٠٠, Code de sécurité,déverrouller,systeme et du jeux de téléphone samsung GT-S5230., dzwonek stary telefon download, nokia.mobi/entry/van/main/n8-00, واي فاي سامسونج جيتي بي 7722 غير موجود, Lgmobile.con, تحميل برامج مجانا مباشرة لهاتفي samsong Gt-s5222 بدون اندرويد,
Back to top button
Close