iOS @AppleiOS AppsiPhoneMOBILE TIPS

Cum putem dezactiva actualizarea automata a aplicatiilor in iOS 8

Odala cu lansarea  iOS 7, Apple a introdus un nou feature in sistem, si anume abilitatea aplicatiilor instalate din App Store de a se actualiza automat, ori de cate ori dispozitivele iOS (iPhone sau iPad) sunt conectate la o retea de internet. In timp ce acest lucru poate fi considerat folositor de o parte dintre utilizatorii iOS, majoritate considera actualizarea automata a aplicatiilor ca fiind mai degraba o inconvenienta, aceasta putand incarca factura telefonica (din cauza consumului de date mobile). De asemenea, multi utilizatori iOS prefera sa instaleze manual update-urile pentru aplicatiile folosite, pentru a putea verifica daca permisiunile sau feature-urile acestora au fost modificate.

In cazul in care si dvs va numarati printre utilizatorii iOS care prefera sa instaleze manual update-urile aplicatiilor instalate din App Store, atunci puteti dezactiva actualizarea automata a acestora urmand instructiunile de mai jos.

Cum dezactivam updaterea automata a aplicatiilor instalate din App Store in iOS 8?

  • deschideti aplicatia Settings
  • apoi dati tap pe iTunes & App Store
  • sub sectiunea Automatic Downloads, dezactivati optiunea Updates folosind switch-ul afisat in dreptul acesteia

disable-automatic-app-updates-ios8

Si gata. Dupa ce veti face aceasta setare, aplicatiile iOS instalate din App Store nu se vor mai actualiza automat, iar dvs veti avea posibilitatea sa verificati ce modificari sunt incluse in update-uri inainte de a le instala (manual, bineinteles). Succes!

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών iOS , αυτοματη ενημερωση εφαρμογων για ipad, απενεργοποιηση ενημερωσης εφαρμογων σε σαμσουνγκ, ακυρωση ενημέρωσης εφαρμογών, kritikes gia tablet viva, http://www.google.nl/url?q=http://www.whatsappen.nl/download, iphone ενημερωσεις wifi, http://themes.mob.org/brands/nokia/asha_210/, iphone ενημέρωση εφαρμογών wifi, πως μπορω να κλεισω στο κινητο την ενημερωση των εφαρμογων, http://www.google.nl/url?q=http://www.whatsappen.nl/download/, samsung ακυρωση ενημερωσης λογισμικου,
Back to top button
Close