Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile Apps

Cum putem bloca aplicatii individuale in Android

Daca obisnuiti sa permiteti folosirea temporara a dispozitivului dvs Android de catre alte persoane, cel mai probabil nu doriti ca acestea sa poata avea acces la anumite aplicatii instalate in sistem. Pentru a rezolva aceasta problema, cea mai simpla solutie este sa blocati respectivele aplicatii, astfel incat acestea sa nu poata fi deschise fara permisiunea dvs.

Aplicatia Avast Mobile Security & Antivirus pentru Android le ofera userilor posibilitatea de a bloca individual aplicatii instalate pe dispozitivul mobil, astfel incat acestea sa nu poata fi accesate decat cu ajutorul unei parole setate de utililizator.

Pentru a bloca o aplicatie instalata pe dispozitivul Android, lansati Avast Mobile Security si selectati Application Locking din meniul de setari al acesteia. Va fi afisata o lista care contine toate aplicatiile instalate in sistem, precum si cateva module de sistem (cum ar fi Settings). Bifati aplicatia pe care doriti sa o blocati, apoi setati parola de acces si pin-ul de recuperare al acesteia (versiunea gratuita a aplicatiei Avast permite blocarea a doar doua aplicatii; in cazul in care doriti sa blocati mai multe aplicatii, cumparati versiunea premium, disponibila la pretul de 14.99$).

avast-mobile-security-android-app

Dupa ce blocati aplicatiile dorite, pentru a putea accesa respectivele aplicatii va trebui mai intai sa introduceti parola de acces (formata din 4, 5 sau 6 caractere). In cazul in care uitati parola de acces, aceasta poate fi recuperata cu ajutorul pinului de recuperare.

avast-unlock-app-android

O alternativa la Avast Mobile Security & Antivirus pentru blocarea accesului la aplicatiile instalate pe dispozitivul cu Android este aplicatia gratuita App Lock, aceasta permitand blocarea unui numar nelimitat de aplicatii si a unor feature-uri cum ar fi trimiterea de mesaje text (SMS) sau efectuarea de apeluri telefonice. Aplicatia Avast insa le ofera utilizatorilor si protectie antivirus si securitate a dispozitivului mobil (de exemplu blocarea link-urilor infectate cu malware).

Download Avast! Mobile Security & Antivirus (via Play Store).

Download App Lock (via Play Store).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Skaciati antivirus pentru lenova vipe c, app लॉक apps, C3 telefonlar için app lock indir, सैमसंग के लिए mobile9 क्षुधा, www.google.com/url?q=http://ru.amtelefon.com/descarca-, kako zakleniti posamezne aplikacije na samsung, Nokia %lock, applock használata, تحميل برنامج كتم صوت التقاط صوره في موبايل نوكيا e71, एंटीवायरस सॉफ्टवेयर डाउनलोड, طريقة قفل تطبيقات في برنامج أفاست, افاست قفل التطبيق, nokia.mobi/entry/van/main/808pureview, samsung mobile सुरक्षा , मोबाइल टच एंटीवायरस, protivirusna zaščita samsung s7, firmware avast para android, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-206-softwares_5288/1/, блокировка отдельных приложений для самсунг, como baixar app lock para celular htc,
Back to top button
Close