Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile Apps

Cum putem bloca aplicatii individuale in Android

Daca obisnuiti sa permiteti folosirea temporara a dispozitivului dvs Android de catre alte persoane, cel mai probabil nu doriti ca acestea sa poata avea acces la anumite aplicatii instalate in sistem. Pentru a rezolva aceasta problema, cea mai simpla solutie este sa blocati respectivele aplicatii, astfel incat acestea sa nu poata fi deschise fara permisiunea dvs.

Aplicatia Avast Mobile Security & Antivirus pentru Android le ofera userilor posibilitatea de a bloca individual aplicatii instalate pe dispozitivul mobil, astfel incat acestea sa nu poata fi accesate decat cu ajutorul unei parole setate de utililizator.

Pentru a bloca o aplicatie instalata pe dispozitivul Android, lansati Avast Mobile Security si selectati Application Locking din meniul de setari al acesteia. Va fi afisata o lista care contine toate aplicatiile instalate in sistem, precum si cateva module de sistem (cum ar fi Settings). Bifati aplicatia pe care doriti sa o blocati, apoi setati parola de acces si pin-ul de recuperare al acesteia (versiunea gratuita a aplicatiei Avast permite blocarea a doar doua aplicatii; in cazul in care doriti sa blocati mai multe aplicatii, cumparati versiunea premium, disponibila la pretul de 14.99$).

avast-mobile-security-android-app

Dupa ce blocati aplicatiile dorite, pentru a putea accesa respectivele aplicatii va trebui mai intai sa introduceti parola de acces (formata din 4, 5 sau 6 caractere). In cazul in care uitati parola de acces, aceasta poate fi recuperata cu ajutorul pinului de recuperare.

avast-unlock-app-android

O alternativa la Avast Mobile Security & Antivirus pentru blocarea accesului la aplicatiile instalate pe dispozitivul cu Android este aplicatia gratuita App Lock, aceasta permitand blocarea unui numar nelimitat de aplicatii si a unor feature-uri cum ar fi trimiterea de mesaje text (SMS) sau efectuarea de apeluri telefonice. Aplicatia Avast insa le ofera utilizatorilor si protectie antivirus si securitate a dispozitivului mobil (de exemplu blocarea link-urilor infectate cu malware).

Download Avast! Mobile Security & Antivirus (via Play Store).

Download App Lock (via Play Store).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
verrouillage d'application avast, http://www.google.com/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-206-softwares_5288/1/, applock android med sifferkoder, सैमसंग के लिए mobile9 क्षुधा, C3 telefonlar için app lock indir, Nokia %lock, सोनी एंटीवायरस, як на самсунг заблокувати програму, protivirusna zaščita samsung s7, hvordsn blokere jeg telefonnummer med avast, samsung mobile सुरक्षा , блокировка отдельных приложений для самсунг, כיצד לנעול הודעות טקסט אנדרואיד, http://go.store.ovi.mobi/entry/van/games/n111, app लॉक apps, मोबाइल एंटीवायरस, Skaciati antivirus pentru lenova vipe c, firmware avast para android, افاست قفل التطبيق, एंटीवायरस सॉफ्टवेयर डाउनलोड,
Back to top button
Close