Android @GoogleAndroid AppsDownloadsMobile Apps

Cum putem bloca aplicatii individuale in Android

Daca obisnuiti sa permiteti folosirea temporara a dispozitivului dvs Android de catre alte persoane, cel mai probabil nu doriti ca acestea sa poata avea acces la anumite aplicatii instalate in sistem. Pentru a rezolva aceasta problema, cea mai simpla solutie este sa blocati respectivele aplicatii, astfel incat acestea sa nu poata fi deschise fara permisiunea dvs.

Aplicatia Avast Mobile Security & Antivirus pentru Android le ofera userilor posibilitatea de a bloca individual aplicatii instalate pe dispozitivul mobil, astfel incat acestea sa nu poata fi accesate decat cu ajutorul unei parole setate de utililizator.

Pentru a bloca o aplicatie instalata pe dispozitivul Android, lansati Avast Mobile Security si selectati Application Locking din meniul de setari al acesteia. Va fi afisata o lista care contine toate aplicatiile instalate in sistem, precum si cateva module de sistem (cum ar fi Settings). Bifati aplicatia pe care doriti sa o blocati, apoi setati parola de acces si pin-ul de recuperare al acesteia (versiunea gratuita a aplicatiei Avast permite blocarea a doar doua aplicatii; in cazul in care doriti sa blocati mai multe aplicatii, cumparati versiunea premium, disponibila la pretul de 14.99$).

avast-mobile-security-android-app

Dupa ce blocati aplicatiile dorite, pentru a putea accesa respectivele aplicatii va trebui mai intai sa introduceti parola de acces (formata din 4, 5 sau 6 caractere). In cazul in care uitati parola de acces, aceasta poate fi recuperata cu ajutorul pinului de recuperare.

avast-unlock-app-android

O alternativa la Avast Mobile Security & Antivirus pentru blocarea accesului la aplicatiile instalate pe dispozitivul cu Android este aplicatia gratuita App Lock, aceasta permitand blocarea unui numar nelimitat de aplicatii si a unor feature-uri cum ar fi trimiterea de mesaje text (SMS) sau efectuarea de apeluri telefonice. Aplicatia Avast insa le ofera utilizatorilor si protectie antivirus si securitate a dispozitivului mobil (de exemplu blocarea link-urilor infectate cu malware).

Download Avast! Mobile Security & Antivirus (via Play Store).

Download App Lock (via Play Store).

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
मोबाइल टच एंटीवायरस, verrouillage d'application avast, सैमसंग के लिए mobile9 क्षुधा, एंटीवायरस सॉफ्टवेयर डाउनलोड, go.store.ovi.mobi/entry/van/main/n8-00, כיצד לנעול הודעות טקסט אנדרואיד, मोबाइल एंटीवायरस, C3 telefonlar için app lock indir, افاست قفل التطبيق, blockera enskild app, блокировка отдельных приложений для самсунг, सोनी एंटीवायरस, firmware avast para android, تحميل برنامج كتم صوت التقاط صوره في موبايل نوكيا e71, samsung mobile सुरक्षा , hvordsn blokere jeg telefonnummer med avast, Nokia %lock, طريقة قفل تطبيقات في برنامج أفاست, protivirusna zaščita samsung s7, applock android med sifferkoder,
Back to top button
Close