Android @GoogleAndroid AppsMobile AppsMOBILE TIPS

Cum poti tine ecranul telefonului inchis pe YouTube?

Afla cum poti asculta melodiile preferate pe YouTube cu ecranul telefonului inchis.

De multe ori doriti sa acultati o melodie preferata, un mix sau un intreg playlist fara a va uita la clipul video de pe YouTube. Uneori e chiar frustrant, avand in vedere ca va puteti goli bateria mai repede, sau chiar vreti sa ascultati la casti cu telefonul in buzunar.

Stiti probabil ca aplicatia implicita YouTube va opri sunetul imediat ce blocati ecranul. Cu toate acestea, unii dintre noi folosesc YouTube pentru a asculta muzica, emisiuni radio, podcast-uri, audiobook-uri in loc doar sa vizioneze videoclipuri cu pisici. Aceasta metoda functioneaza numai pentru dispozitive Android.

Mai intai, exista o aplicatie numita PVstar + care ar putea face asta. Din pacate, acesta a fost scos din Magazin Play in decembrie 2014 si nu mai este disponibila. Ai putea descarca fisierul apk PVstar +, dar nu te va ajuta in acest caz, deoarece aplicatia nu mai merge bine cu YouTube.

Exista totusi in prezent doua aplicatii relativ noi, FireTube si Audiopocket pe care le veti indragi daca doriti sa ascultati videoclipuri YouTube cu ecranul telefonului dvs. oprit.

Redati YouTube cu ecranul oprit sau in fundal

Ruleaza Youtube doar audio

FireTube este o aplicatie excelenta care va permite sa cautati si sa ascultati orice videoclip YouTube pe care il doriti. Nu conteaza daca stati in interiorul aplicatiei si tineti YouTube deschis in fundal sau cu ecranul dezactivat – aceasta aplicatie ruleaza excelent. Pe langa avantajele evidente, este nevoie de doar piesa audio din videoclipul pe care l-ati cautat pentru a va salva traficul (puteti, de asemenea, controla formatul de calitate audio din interiorul playerului).

Iata cum sa instalati aplicatia:

 1. Vizitati pagina de descarcare FireTube
 2. Apasati descarcare
 3. Gasiti dosarul Descarcari (Downloads) si deschideti fisierul FireTube APK descarcat
 4. Urmati instructiunile pentru a termina instalarea

Odata descarcate si instalate, trebuie doar sa deschideti aplicatia, sa cautati un videoclip YouTube pe care doriti sa-l ascultati, sa-l selectati si playerul sa inceapa automat redarea audio de pe YouTube. Acum puteti sa parasiti aplicatia sau sa opriti ecranul.

Caracteristicile suplimentare includ:

 • Timer temporizat
 • Suport pentru playlist
 • Suport pentru coada asteptare
 • Sincronizare cu aplicatia Firefox
 • Alegerea calitatatii audio (normala si HD)
 • Comenzi media avansate (shuffle, repeat) plus comenzile din cadrul notificarilor Android

YouTube cu ecranul inchis

Audiopocket o alta alternativa de a rula YouTube cu ecranul inchis

In cazul in care nu doriti sau va faceti probleme de a instala o aplicatie de pe Amazon App Store, exista o alta alternativa, care are mai putine caracteristici, dar poate fi instalatata cu usurinta de pe Magazin Play (Google Play).

AudioPocket (beta), de asemenea, va permite deasemeni sa luati un video de pe YouTube din aplicatia Android nativ, converti in format MP3 si apoi redati-o in fundal ca un fisier audio obisnuit. Pentru a face acest lucru, urmati acesti pasi simpli:

 1. Instalati AudioPocket din Magazin Play
 2. Deschideti aplicatia YouTube nativa
 3. Efectuati o cautare pentru videoclipul pe care doriti sa il ascultati in fundal / cu ecranul oprit
 4. Apasati pe cele trei puncte verticale (?) de langa rezultatul cautarii pe care il cautati
 5. Din meniul pop-up, selectati Partajare
 6. Asteptati convertirea videoclipului in format mp3 (consultati starea in notificarile dvs.)
 7. Sunetul YouTube va incepe sa fie redat automat de indata ce trece in buffer

Acum, puteti sa inchideti bara de notificari si sa continuati sa faceti ceea ce faceti pe telefon sau sa opriti complet ecranul. Deoarece aplicatia este inca in versiune beta, functionalitatea este limitata la redarea unei singure melodii,  dar lucru care functioneaza excelent pentru continutul in format lung, cum ar fi podcasturile video sau audiobook-urile. In viitor, in functie de dezvoltator, vor fi adaugate mai multe caracteristici. Ar fi excelent suportul pentru playlist, controale media avansate si un UX imbunatatit.

Leave a Reply

Back to top button