DownloadsiCloudiOS @AppleiPadiPhoneiTunesMOBILE TIPS

Cum facem downgrade de la iOS 9 Public Beta la iOS 8.4 pe iPhone, iPad si iPod Touch

Cu doar cateva zile in urma Apple a lansat public nou iOS 9 Public Beta 1. Noul sistem iOS pentru iPhone, iPad si iPod Touch vine cu cateva noutati in aplicatiile de baza si cu cateva modificari de functionalitate si design, insa nu este nici pe departe stabil pentru a putea fi folosit zi de zi pe un telefon de serviciu sau chiar personal. Ca mai toate variantele beta ale softurilor, acestea se adreseaza in primul rand developerilor si celor care doresc sa-si aduca contributia la dezvoltarea softului / sistemului final.  Intr-o varianta “beta” a unui soft se verifica bug-uri, erori, compatibilitate cu device-urile pe care este instalat si compatibilitate cu aplicatii, compatibilitate si stabilitate in diverse scenarii de foloosire a device-ului pe care este instalat.

Noi nu am recomanda unui utlizator de iPhone sau iPad sa treaca la iOS 9 Public Beta 1, doar din pura curiozitate, insa daca totusi ati facut acest lucru si doriti sa reveniti la iOS 8.4 de la iOS 9, o puteti face in doua moduri.

Cum putem face downgrade de la iOS 9 Public Beta 1 la iOS 8.4 via iTunes

1. Conectati iPhone sau iPad la PC sau Mac, dezactivati “Find My iPhone” din meniul telefonului, deschideti iTunes si click pe “Restore iPhone“. Urmati procesul de restaurare a sistemului iOS folosind un backup stocat pe caclulator sau in contul de iCloud.

Downgrade iOS 9 to iOS 8.4
Downgrade iOS 9 to iOS 8.4

2. A doua metoda este recomandata (si unica, pana la urma) numai daca nu aveti facut un backup la iOS-ului de pe iPhone sau iPad. Presupune intrarea device-ului in DFU Mode, descarcarea de pe serverele Apple a sistemului iOS 8.4 (download iOS 8.4) si instalarea lui via iTunes. In timpul acestui proces trebuie sa stiti ca pierdeti toate datele de pe iPhone sau iPad, daca acestea nu sunt stocate in iCloud.

Puteti face downgrade de la iOS 9 la iOS 8.4 chiar daca nu aveti backup, urmand tutorialul de mai jos:

Cum putem reveni de la iOS 9 Public Beta 1 la iOS 8.4 pe iPhone, iPad sau iPod Touch daca nu avem backup [How to downgrade iOS 9 Beta 1 to iOS 8.4 without backup]stealthsettings.com.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Opira 4 minni LG SMARTFON UCHUN Skachat, Java játékok letöltése, मरिओ game download for android, get all the latest software codes for my samsung gt-s3650, code universel de samsung, aplikacyo, nokia.mobi/entry/van/main/700, lg mobile update, العاب c5222, instalirane na besplatna navigacia evropa, codes universel de samsung, Истегли.безплатни.игри.гаме, برامج 5222, ソニー タブレット icloud, كيف يمكنني تغيير كلمات سر جهاز samsung s5610, nokia c5 03 uygulamaları indir, samsung telefon c sertifikası indirme, Game cu masini pe tel lg, beta 9ios iphone5s dawnloding hindi you tub, sertifika yok zincir hatasi samsung,
Back to top button
Close