iCloudiOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMOBILE TIPS

Cum accesam parolele din iCloud Keychain de pe iPhone sau iPad

iCloud Keychain este o aplicatie “Password Manager” care vine instalata default pe toate sistemele macOS si care este foarte utila pentru toti utilizatorii de macOS ce isi doresc sa pastreze toate parolele si datele de conectare intr-un loc sigur. iCloud Keychain pastreaza atat certificatele SSL, certificatele de autentificare, username-urile, URL-urile de autentificare cat si parolele conturilor.

Daca aveti setat si configurat contul iCloud Keychain pe macOS, iar pe iOS aveti setata sincronizarea iCloud Keychain, toate parolele stocate in Keychain pe Mac pot fi accesate si de pe iPhone sau iPad.

In primul rand, hadeti sa vedem daca Keychain este activat pe iPhone si / sau iPad.

  1. Mergem in “Settings” > “iCloud
  2. La “iCloud” rulam pana la “Keychain” si verificam daca acesta este “On“. Activat.

Cu Keychain activat pe iPhone sau iPad, putem sa ajungem foarte usor la parolele salvate, cu ajutorul internet browser-ului Safari de pe device-urile mobile.

Cum accesam parolele din iCloud Keychain de pe iPhone sau iPad

  1. Deschidem “Settings” pe iPhone sau iPad, apoi deschidem “Safari” din lista de aplicatii.
  2. Deschidem meniul “Passwords“, unde va trebui sa ne autentificam cu PIN sau Touch ID daca acesta este activat.

Dupa acest pas, o sa aveti o lista cu toate URL-urile de autentificare, userii si parolele aferente.

In aceasta sectiune nu veti gasi parolele retelelor WiFi, certificatele de autentificare si cele ale contului de macOS.

Odata activat Keychain in iCloud, toate datele de autentificare vor fi sincronizate pe toate deviceurile pe care se utilizeaza acelasi cont de iCloud.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
samsung GT B3410 aplikaciok, jocuri java descarcare cu printese, cum poti face un aiclod la un aipon, تنزيل برامج ل s5222, تحميل واتس اب سامسونج s5222, Update.lgmobile.com, Aplikacije symbian za nokia e61 download, m.youtube.com/?client=mv-nokia, Microsoft Windows phone rm 1090 apps downloading, http://update.LGmobile.com, تنزيل رنات منبهات, icloud nøglering iphone, pobrać gry na Windows mobile 6.5, www.mobila.pl.darmowe motywy na samsung gt s 3350.pobierz, samsung a500fu/tajne kody, Www.LGMovile.com, aplikasi sony ericsson j108i, opera mini 11.5 java, Symbian programi, java oyunları indir,
Back to top button
Close