Android @GoogleCo je nového

Pixel 8 Pro s teploměrem a kruhem pro vyhledávání

Pixel 8 Pro cu termometru pentru măsurarea temperaturii corporale și noul sistem de căutare Circle to Search, sunt doar două dintre principalele caracteristici lansate recent.

Google a surprins utilizatorii de telefoane Pixel cu o serie de caracteristici noi și funcții interesante în cadrul actualizării de ianuarie 2024. Aceste îmbunătățiri vizează atât performanța, cât și experiența utilizatorilor, aducând funcționalități utile, interesante și îmbunătățiri semnificative în utilizarea dispozitivelor Pixel 8 și Pixel 8 Pro.

Una dintre cele mai notabile caracteristici introduse este adăugarea aplicației Termometru pentru Pixel 8 Pro, care permite utilizatorilor să măsoare și să înregistreze temperatura corpului. Această caracteristică, promisă la lansare, este acum disponibilă și poate fi utilizată pentru a înregistra măsurători precise ale temperaturii corporale, salvându-le automat în aplicația Fitbit.

O altă inovație majoră este introducerea funcției “Circle to Search” pentru Pixel 8 și 8 Pro. Această caracteristică oferă utilizatorilor posibilitatea de a căuta rapid și eficient informații despre tot ce este afișat pe ecranul telefonului. Tot ce trebuie să facă utilizatorul, este să încercuiască elementul de pe ecran, despre care dorește să afle mai multe informații.

Příbuzný: Circle to Search. O nouă funcție de căutare cu AI pe Android.

În plus, Google a dezvăluit că în cadrul actualizării de ianuarie, utilizatorii Pixel vor beneficia de caracteristici noi în aplicația Mesaje. Photomoji și Magic Compose, anterior în faza beta, sunt acum disponibile pentru toți utilizatorii. Magic Compose, în special pentru Pixel 8 Pro, folosește un model on-device pentru a sugera răspunsuri și a le remixa în diferite stiluri, oferind utilizatorilor o modalitate rapidă și simplă de a răspunde la mesaje.

Photomoji este o caracteristică nouă a aplicației Google Messages prin care utilizatorii pot să creeze emoji-uri personalizate folosind propriile imagini. Pentru a crea un Photomoji, utilizatorii trebuie să deschidă un mesaj în aplicație, să apese pe el și să selecteze “Creație”. Apoi, trebuie să aleagă o imagine din galeria foto a telefonului sau să facă o fotografie nouă. Odată ce au selectat o imagine, aplicația va folosi inteligența artificială pentru a detecta fața și alte caracteristici ale imaginii și le va folosi pentru a crea un emoji personalizat.

O altă caracteristică remarcabilă este rebrandingul Nearby Share în Quick Share, care va fi implementat în curând și va include un nou icon și interfață utilizator. Această actualizare îmbunătățește experiența de partajare a fișierelor între dispozitivele Pixel, facilitând schimbul rapid și eficient de conținut între utilizatori.

Příbuzný: OnePlus 12 – Specificații de top la un preț accesibil

În concluzie, actualizarea de ianuarie 2024 aduce o serie de îmbunătățiri semnificative și caracteristici noi pentru dispozitivele Pixel. Utilizatorii se pot aștepta să primească aceste actualizări în curând și să beneficieze de o experiență îmbunătățită și mai eficientă pe dispozitivele lor Pixel.

tajnost

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

zanechte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

Tlačítko Zpět nahoru