Android @GoogleHUAWEITutorialCo je nového

Huawei Mate 20 Pro Aktualizace Android 10 [EMUI 10]

Instalare Android 10 pe Huawei Mate 20 Pro

Varful de gama de anul trecut al Huawei, Mate 20 Pro, primeste update-ul oficial la Android 10.

Noul Android 10 vine pe Mate 20 Pro ca parte integrata odata cu acualizarea Custom OS EMUI 10 al Huawei. Unii utilizatori aveau in urma cu cateva luni indoieli in ceea ce priveste acest update, date fiind tensiunile dintre Huawei si Guvernul American, care a interzis companiei chineze sa mai intreprinda afaceri cu companii din US, implicit cu Google, dezvoltatorul Android.

In momentul de fata, aceasta actualizare la Android 10 pentru Huawei Mate 20 Pro este disponibila numai pentru utilizatorii din Olanda, insa in curand aceasta aculizare va fi facuta global, pe toate device-urile. EMUI 10 cu Android 10 la baza, va fi disponibil cat de curand.

Actualizarea EMUI 10 vine ca upgrade de la versiunea precedenta EMUI 9.1, si accepta cel mai nou sistem de operare, Android 10. Avem de a face cu un update destul de consistent, de 4.4 GB ce poate fi instalat OTA (Over-the-Air).

Chiar daca pe piata din US, Huawei este ca si interzis, compania chineza inoveaza foarte mult in ultima perioada si reuseste sa lase in urma Samsung, principalul rival pe piata de smartphone Android. Actualizarea Huawei Mate 20 Pro la Android 10, vine inaintea mult asteptatului One UI 2.0 Beta pro Samsung S10. O bila alba pentru Huawei.

EMUI 10 va include pe langa multe noutati si update-ul de securitate din septembrie 2019, iar ce este cel mai important pentru multi utilizatori, Mate 20 Pro va avea serviciile Google si pe noul sistem de operare.
Din cauza disputelor mai sus mentionate, Mate 30 Pro nu are incluse serviciile Google si va mai dura un timp pana cand Huawei vor aduce Android 10 si pe acest model. Este frustrant pentru posesorii de Huawei Mate 30 Pro, insa suntem convinsi ca uneori ruperea unor astef de relatii, cum ar fi cea dintre Google si Huawei, poate fi de multe ori benefica. Vedem cum Apple si-au dezvoltat de-a lungul anilor un sistem de operare propriu pentru iPhone si reusesc sa acapareze milioane de cumparatori in intreaga lume. Nu ar fi exclus ca in viitorii ani sa vedem un sistem de operare modern si stabil, by Huawei.

Noutati EMUI 10 pe Huawei Mate 20 Pro

 • Un nou sistem de notificari, o noua interfata de “Settings” si o noua aplicatie “Camera”.
 • Patch de securitate septembrie 2019
 • Adaugarea noului sistem de permisiuni Android 10
 • Google Services

Cerinte de Instalare update Android 10 pe Huawei Mate 20 Pro

 • minim 50% baterie
 • copie de rezerva la toate datele de pe device (full backup)
 • conexiune WiFi la internet

Cum puteti face update la Android 10 pe Huawei Mate 20 Pro

 1. Deschideti “Nastavení” pe Huawei Mate 20 Pro si rulati pana la “System“.
 2. In “System” deschideti “Software Update“.
 3. Apasati “Check for updates” si asteptati pana se va afisa actualizarea Android 10 pentru Mate 20 Pro.
 4. Apasati “Download” si asteptati pana se va face descracarea si instalarea actualizarii. Aceasta ar putea sa dureze un timp, perioada in care device-ul isi va da mai multe restaturi.

La finalul procesului de mai sus, o sa aveti EMUI 10 cu Android 10 pe Huawei Mate 20 Pro.

tajnost

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

zanechte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Povinná pole jsou označena *

Tlačítko Zpět nahoru