Mobile Apps

Corephotonics prezinta noua camera foto duala

Compania israeliana Corephotonics este gata sa schimbe modalitatea in care faci poze cu smartphone-ul tau si acest lucru se va intampla chiar in 2014. Tehnologia acestei companii a facut valuri la Mobile World Congress si nu este greu de inteles de ce.
Aceasta camera foto duala este produsa de catre compania Qualcomm si Corephotonics. Folosind doua camere foto de 13MP, sistemul numit Computational Photography Zoom aduce un plus de performanta si creativitate pentru utilizator.

dual camera

Acest sistem ofera un zoom optic de pana la 5 ori mai calitativ fata de un zoom digital 3x. Camerele foto duale vor oferi o focalizare de inalta performanta, o viteza AF sporita, un nou motor de stabilizare optica a imaginii si alte functii care sunt menite sa ajute la realizarea unor fotografiii cat mai reusite.
Compania a negat faptul ca ar avea vreo legatura cu HTC M8, care va folosi o tehnologie diferita, camerele duale ale HTC M8 avand 2, respectiv 4MP.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
http:xcc//nokia.mobi/entry/van/main/n8-00, nokia.mobi/entry/n/main/700, http://nokia.mobi/entry/van/main/N8-00xxnx, http://nokia.mobi/entry/van/main/N8-xnxx, xxnxnokia.mobi/entry/van/main/N8-00, xnxxnokia.mobi/entry/van/main/n8-00, xnxx./entry/van/main/n8-00, xxnxnokja, http://go.store.ovi.themes206, nokia.mobi/entry/vanxxnx/main/c7-00, xnxxnokia.mobi/entry/van/main/c6-01, af nokia themes 206, nokia.mobi/entry/van/xxnx/n8-00, xnxx.mobi/entry/van/apps/, jogos para htc m8, http://nokia.mobi/entry/vxnxx, nokia.mobi/entry/van/main/n8-00xnxx, http:/xxnx/nokia.mobi/entry/van/main/n8-00, CorePhotonics イスラエル, xxnx.comnokia.mobi/entry/van/main/701,
Back to top button
Close