Android @GoogleiOS @AppleiOS AppsiOS NewsiPhoneMobile AppsWhat's New

Conform unor zvonuri neoficiale, Apple va lansa trei modele de iPhone, anul acesta

Pentru o lunga perioada de timp, reprezentantii Apple au afirmat ca ecranele mici de 3,5 inch sau 4 inch sunt ideale, dar compania a fost nevoita sa admita intr-un sfarsit ca inoata contra curentului si a lansat modele cu ecrane mai mari. Potrivit unui zvon neoficial, cei care prefera totusi ecranele de mici dimensiuni nu trebuie sa dispere, deoarece acestea nu vor disparea din portofoliul Apple.

In toamna trecuta, Apple nu doar ca a actualizat diagonala modelului sau de baza iPhone la o mult mai populara diagonala de 4,7″, insa a si a intrat in segmentul telefoanelor-gigant cu modelul 6 Plus. In timp ce iPhone 6 a vizat publicul obisnuit, modelul iPhone 6 Plus a fost gandit pentru mai micul, dar extrem de dinamicul segment al amatorilor de telefoane de mari dimensiuni, si, in special, pentru Asia de Est, unde telefoanele cu diagonala redusa, de 5″ nici nu prea sunt bagate in seama.

3d_Apple_Logo_102

Cei care prefera, din diverse motive, un telefon compact nu trebuie sa dispere deoarece se pare ca Apple pregateste un model nou cu display de 4″. In prezent, Apple mai comercializeaza doar doua telefoane cu ecrane de 4″: iPhone 5C si iPhone 5S. Conform programului de actualizare utilizat pana acum, iPhone 5C ar trebui sa iasa din productie incepand din toamna acestui an, in timp ce iPhone 5S va deveni cea mai ieftina varianta si va mai supravietui pana in 2016. Incepand cu toamna anului viitor, utilizatorii Apple vor trebui sa se accepte inevitabila schimbare, insa se pare ca exista totusi o speranta.

Conform DigiTimes, Apple lucreaza acum la un telefon cu ecran de 4″, care va fi numit, cel putin pana la proba contrarie, iPhone 6C. Vechiul iPhone 5C nu s-a bucurat de o apreciere prea mare atunci cand o fost comparat cu ruda sau mai atractiva si mai dotata iPhone 5S, insa viitorul iPhone 6C ar avea o sansa ceva mai buna deoarece va ramane singura optiune Apple compacta.

Este posibil faptul ca iPhone 6C sa elimine de pe piata iPhone 5S, tot asa cum iPhone 5C a eliminat iPhone 5. DigiTimes afirma, de asemenea, ca telefonul va fi conceput pentru publicul feminin, ceea ce sugereaza ca acesta nu va fi gandit in mod neaparat ca o optiune mai accesibila, asa cum a fost in cazul lui iPhone 5C, ci ca una mai compacta. Daca acesta va folosi doar componentele interne ale modelului iPhone 5S sau va prelua o parte din noutatile aparute odata cu iPhone 6, ramane de vazut. Tim Cook a afirmat ca lansarea unor telefoane de dimensiuni mai mari a fost benefica pentru Apple deoarece a facilitat atragerea unor utilizatori Android care poate ca si-ar fi dorit un iPhone, dar erau descurajati de diagonalele mici ale ecranelor.

Odata cu enigmaticul iPhone 6C, in toamna vor fi lansate si de la sine intelesele modele iPhone 6S si iPhone 6S Plus, acestea urmand sa ofere, conform zvonurilor recente, tehnologia Force Touch utilizata la Apple Watch si MacBook si 2 GB de memorie RAM. Daca de aparitia modelelor 6S este un lucru cert, iPhone 6C ramane insa, pentru moment, nesigur.

Leave a Reply

Back to top button