Mobile AppsWhat's New

Communicator Mobile by Microsoft & NOKIA

Microsoft si NOKIA s-au hotarat sa scoata BlackBerry din mediul de afaceri si din companii. Produsul care-i va ajuta sa faca acest lucru se numeste Communicator Mobile.
Communicator Mobile este o aplicatie pentru afaceri care va permite posesorilor de telefoane NOKIA sa vada in timp real  daca colegii lor sunt disponibili pentru a primi mesaje text, mesaje instant (messenger) sau pentru a fi sunati. Fiecare posesor de NOKIA cu Communicator Mobile va avea la dispozitie o optiune prin care sa-si modifice starea (ocupat, in sedinta, la masa, liber de conversatie). Pe langa aceste facilitati Communicator Mobile va include si suport pentru documents sharing si video-conferinta.

n72

Momentan aplicatia business va fi disponibila doar telefoanele mobile NOKIA E72 si E52 (in Nokia Ovi) , urmand sa fie disponibila mai tarziu si pentru celelalte modele de telefoane NOKIA. Aceasta este prima aplicatia la care lucreaza impreuna cele doua companii NOKIA si Microsoft.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
تحميل العاب لموبايل نوكيا hd e52, Aplicatii pentru nokia E52, nokia e52 programos, mobil uygulama ındir e 52 , تطبيقاتe52, mobil uygulama e52 , nokia e52 programa, aplicaţii nokia e52, NOKiAتطبيقات تحميل الالعاب, , aplicatia facebook pentru telefon nokia e 52, aplicatie mesaje e52, nokaı e52 oyun indir, modele de telefoane nokia, aplicatí nokia e52, E52تطبيقات, persiusti zaidimu i telefona nokia e52, nokia E52 uygulamaları, приложения за nokia e52, microsoft communicator nokia descargar,
Back to top button
Close