DownloadsiOS @AppleiOS AppsiPadiPhoneMobile AppsMobile Navigation @GPS

Cel mai bun GPS gratuit, pentru traficul din oras si pentru vacante

O aplicatie de navigatie GPS este folosita de regula atunci cand avem de ajuns la o destinatie si nu cunoastem traseul, sau cand ne planificam vacanta si vrem sa gasim ruta cea mai scurta.
Din acest punct de vedere, Google Map este o aplicatie de navigatie bine pusa la punct si este foarte complexa. Ne permite sa descarcam in telefon harti ale mai multor locatii, pentru a face aplicatia utilia chiar daca nu suntem conectati la internet. Am vazut cum se pot descarca harti pe Google Map, inca din acest articol.
In cel mai recent update al aplicatiei, Google Map a introdus o noua caracteristica. Ne sunt prezentate pe LockScreen (screen-ul de blocare al iPhone, iPad sau iPod Touch) informatii cu privire la problemele care sunt in trafic pe ruta noastra.

In acest fel, Google ne indeamna sa folosim aplicatia Google Map chiar daca cunoastem foarte bine traseul. Daca pana acum ne ghida pe cele mai scurte si mai libere rute, ferindu-ne de traficul congestionat, de acum inainte este posibil sa semnaleze si alte probleme sau evenimente de pe traseu.

Aceasta noua caracteristica face din Google Map un concurent serios pentru aplicatia Waze, care in prezent anunta toate evenimentele de pe  traseu, de la gropi in asfalt pana la accidente si prezenta politiei / radarelor.

Google Map este disponibil gratuit in App Store, pentru iPhone, iPad si iPod Touch.

Tags

One Comment

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
game java seluler mobil balap, symbian game layar kecil, تطبيقات السيمبيان, Tema Sony Ericsson W810, games perang java jar for samsung, jeux mobile E2252, download aplikasi office suite untuk hp java, juegos de fútbol java games, jeux java 320x240, download pola kunci jar, download line sony ericsson j108i/j108a, lg t375 تطبيقات, برامج LG.A395, jocuri java, تنزيل العاب الجافا(القناص), العاب جافا ل ال جي 395, como ver videos en j108i, Download whatsapp u sony J108i, скачати навігацію на айфон четвертий, العاب كرة القدم جافا,
Back to top button
Close