Android @GoogleAndroid AppsMobile AppsSAMSUNGWhat's New

Ce trebuie sa faci daca ai un Samsung Galaxy Note7 si nu vrei sa explodeze

Samsung a recunoscut ca a comis o eroare si a inceput sa retraga de pe piata unitatile cu probleme ale modelului Galaxy Note7. Utilizatorii sunt destul de reticenti sa cumpere acest model acum, mai ales pentru ca nu stiu sa faca diferenta intre modelele afectate de probleme si cele considerate a fi sigure. Compania anunta ca exista cateva metode de a verifica telefonul. Noile variante de Galaxy Note7 care ajung acum in magazine au fost lansate pe 21 septembrie. Acestea vor veni intr-o cutie normala, nu foarte diferita de cea deja existenta pe piata, dar vor fi marcate cu un patrat negru pe eticheta externa. Acest lucru scoate in evidenta faptul ca fac parte dintr-un lot nou, testat si aprobat pentru comercializare, care nu utilizeaza vechile baterii cu probleme de supraincalzire.

samsung-galaxy-note-7

Daca veti achizitiona un Note7 si aruncati imediat cutia, Samsung a pus si un semnal in cadrul software-ului noilor terminale. Este vorba despre colorarea indicatorului de baterie in culoarea verde, atat in bara de status de sus, cat si pe ecranul principal sau pe ecranul de oprire al dispozitivului. In variantele initiale, acest indicator era de culoare alba sau gri, potrivit regulilor Google pentru dispozitivele cu Android. Este posibil ca aceasta manevra sa fie in conflict cu standardele Google, dar este posibil ca aceasta solutie de compromis sa fie acceptata de producatorul sistemului de operare.

Daca aveti deja un smartphone Galaxy Note7 cumparat inainte de aceste modificari, Samsung sugereaza sa il returnati la un service autorizat sau la magazinul de unde l-ati cumparat pentru a primi un model din lotul nou. Programul de subtituire din Romania a inceput din 19 septembrie si este disponibil la partenerii Samsung. Cei care au luat deja un Note7 il pot schimba gratuit sau pot opta pentru a primi in schimb un Galaxy S7 sau S7 Edge si diferenta de bani dintre acestea si Note7.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
mini opera telefonui, code de deverouillage sim samsung, samsung s5610 oyun paketi indir, dig dug na telefon, تحميل برامج لموبايل سامسونج gt-s5222, سامسونج s5222, Slovencinu do mobilu samsung gt s3350, kod telefonu samsung, تحميل برنامج اوبرا مينى لموبايل سامسونج s5222, Fr amtelefon.com, GT-S5610K ŞEBEKE nasıl yapılır, Igri za s5222 download free, تحميل برامج ل s5222, quero codigo de formatar Samsung GT-C6112, открыть файл док на телефоне самсунг, العاب لتليفون سامسونج s5222, samsung gt s5610 kody, العاب عده 25222, descargar jewel quest gratis para celular, samsung star 3 duos s5222 برامج,
Back to top button
Close