iOS @AppleiPhoneWhat's New

Cand va fi pus in vanzare iPhone 8 si de unde poate fi cumparat

Anul acesta este cea mai mare nebunie a zvonurilor inainte de evenimentul Apple de pe 12 septembrie, in care va prezenta noile device-uri ce urmeaza sa apara pe piata si noul sistem de operare iOS 11.

O buna bucata de timp s-a crezut ca Apple va sari anul acesta peste traditionalul “S” si de la iPhone 7 va trece direct la iPhone 8 (al carui nume pana la urma pare a fi iPhone Edition). Intr-un fel asa este, numai ca inainte de iPhone 8 va fi lansat iPhone 7S si din cate se pare acesta va mai fi insotit de inca un model “Pro”.
Daca pana in acest an previziunile si zvonurile erau cat de cat aproape de adevar iar in ziua lansarii oficiale nu aveam mari surprize, anul acesta apar zvonuri in contradictoriu si se vehiculeaza mai multe variante ca niciodata.

Cer este ca Apple pregateste lansarea unui device cu OLED, insa numele acestuia nu se cunoaste. Portalurile de specialitate folosesc numele “iPhone 8”, insa este foarte posibil ca iPhone 8 sa apara abia in primavara anului viitor sau chiar in toamna. Paaa atunci sa fie un model “pilot” cu OLED si ecran pe toata suprafata frontala.

Cand va fi pus in vanzare iPhone 8 / iPhone Pro Edition?
In zilele urmatoare de dupa evenimentul de lansare, pe piata va fi pus in vanzare iPhone 7S. Undeva spre finalul lunii septembrie. Pretul acestuia nu va fi cu mult mai mare decat al iPhone 7, iar ca noutati semnificative vor fi Camera Dual pe spate si mici modificari ale butonului Power si Home.
Modelul de iPhone cu display OLED urmeaza sa apara pe piata abia spre finalul lunii octombrie, inceputul lui noiembrie. Pretul de vanzare pentru iPhone 8 va fi mai mare cu ~ 300 EUR decat al iPhone 7S, insa se vor  gasi oferte cu abonament la operatorii de telefonie mobila.

Asa cum ne-am obisnuit in ultimii ani, si anul acesta primele device-uri iPhone vor putea fi cumparate tot de la magazinele operatorilor de telefonie mobila.
In Germania sunt deja operatori care au pus viitorul model de iPhone la precomanda, fara a da insa un pret exact al device-ului.

stealth

Editor articole de tehnologia informatiei, gadget si telefoane mobile.

Leave a Reply

Back to top button