BlackBerry

BlackBerry Protect – Protejeaza de pierderea datelor pe BlackBerry

In sfarsit si BlackBerry se pregatesc sa lanseze o aplicatie pe care  Apple, NOKIA si Microsoft au lansato in urma cu aproape doi ani. O aplicatie care sa permita utilizatorului sa-si faca un backup online al device-ului, in timp real.

BlackBerry Protect permite utilizatorului sa faca backup sau restore al datelor direct de pe device,  si localizarea acestuia in cazul pierderii. Partea care ar trebuie sa bucure pe toata lumea, este ca BlackBerry Protect este un serviciu gratuit. Probabil pentru ca Microsoft, Apple si NOKIA au lansat primele acest gen de servicii, fara taxe suplimentare.

bbprotect

Ca noutate in ceea ce priveste acest serviciu de protectie, este posibilitatea de a bloca telefonul de la distanta in cazul pierderii acetuia, de a pune datele de contact pe display pentru ca gasitorul sa poata contacta proprietarul.

BlackBerry au anuntat ca acest serviciu va deveni siponibil in cursul saptamanii viitoare, intr-o versiune limitata, Beta.

Se spera ca pana la sfarsitul lunii aplicatia BB Protect sa fie disponibila la download.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button