BlackBerryiPhoneWhat's New

BlackBerry Passport, un nou program trade-up

Renumita compania BlackBerry incearca sa atraga cat mai multi clienti prin intermediul noului sau program de genul trade- up, denumit Passport, care consta in faptul ca orice utilizator de iPhone 4S sau mai nou poate sa predea dispozitivul Apple pentru a beneficia de un pret redus la noul telefon cu ecran patrat. Pentru moment, campania se desfasoara doar in Statele Unite ale Americii si, din pacate, denota disperarea producatorului BlackBerry pentru a-si vinde produsele proprii.

blackberry-passport-640-300x202-300x202

BlackBerry a creat un site special care ofera detalii informationale despre acest program, ce include un tabel cu date pentru cei care sunt tentati de oferta. Modelele de iPhone care intra in programul Passport sunt 4S, 5, 5S si 6. Ceea ce face acum brand-ul BlackBerry este un joc cu o miza destul de uriasa, mai ales ca, in ultima perioada, au avut un deficit destul de semnificativ, in ceea ce priveste vanzarile de produse.


Detinatorii celor mai noi versiuni ale iPhone pot beneficia de o reducere si de 600 de dolari din pretul unui BlackBerry Passport, care, se presupune, ca va ajunge in magazine cu pretul de vanzare de 700 dolari. Acesti bani vor fi oferiti sub forma unui voucher valoric VISA de 200 de dolari si pana la 400 de dolari pentru achizitionarea unui iPhone 6.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Cum sa descarc de pe blackberry 9800 VIBER, jocuri grati$, program blackberry, bleckbery program, gry do sciagniecia na telefon blacbery, Gry do pobrania za darmo na telefon java blackberry, predam blackberry q20, Stiahni hry zdarma nokia bleck bery, , ingyenes letoltesek BlackBerry, Darmowe aplikacje na blackberry, pospor dowholok permain uan, De desscaarcat jocuri gratis blackberry,
Back to top button
Close