FacebookМобилни приложенияКакво ново

WhatsApp, Facebook & Instagram is Down Today – Connecting…

Facebook, Instagram si WhatsApp nu mai functioneaza?

Compania Facebook se confrunta periodic cu intreruperi ale serviciilor: WhatsApp, Facebook, Messenger si Instagram.

Multi utilizatori sunt dusi in eroare si cred ca au o problema cu conexiunea la internet atunci cand aplicatia WhatsApp pentru mobile arata “Connecting“, sau vad pe cea de desktop mesajul derutant: “Computer not connected – Make sure your computer has an active internet connecion“.

Pentru utilizatorii care incearca sa acceseze Facebook de la calculator, mesajul primit in browser sugereaza accesarea unei adrese web complet nefunctionale.

This site can’t be reached

Check if there is a typo in www.facebook.com.
DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN

In timpul problemelor tehince la compania-mama Facebook, nici seriviciile Instagram si Messenger nu pot fi accesate.

Se intampla ca periodic aceste servicii sa nu functioneze in diferite zone ale lumii si foarte rar sa fie afectate toate in acelasi timp. Cu toate acestea, pe 4 octombrie 2021, compania Facebook s-a confruntat cu o problema tehnica majora care a afectat toate serviciile companiei, inclusiv: Facebook, Messenger, WhatsApp и Instagram, la nivel global. Acest lucru se intampla extrem de rar, iar fiecare intrerupere se traduce in pierderi de sume cu multe zerour, in dolari.

De altfel la “down”-ul din octombrie a fost si scadere a actiunilor Facebook pe bursa.

Ce este de facut cand nu ne putem conecta la Facebook, Instagram, WhatsApp sau Messenger?

In primul rand trebuie sa verificam daca pe telefon sau calculator avem conexiune la internet. Cum este usor de intuit, nu putem accesa nici un serviciu online fara o conexiune la internet.

In doilea rand, atunci cand vedem la WhatsApp statusul “Connecting…” la aplicatia mobile, trebuie sa asiguram ca in zona in care ne aflam exista semnal 3G, 4G sau ca avem o conexiune wireless stabila. Cel mai bine ca sa verificam daca nu cumva problema de conectare este la noi, deschidem un browser si accesam cateva website-uri. Daca acestea pot fi deschise, inseamna ca aplicatia WhatsApp are o problema si nu este functionala.
Este bine sa intrebam prietenii din zona nostra daca la ei functioneaza aplicatia, iar daca raspunsul este negativ, inseamna ca este o problema tehnica de conectivitate la compania Facebook si cel mai probabil alaturi de aplicaita WhatsApp mai sunt afectate si Instagram, Facebook si Messenger.

Update 10/04/2021: Facebook Inc. intampina probleme serioase la serviciile sale de mai bine de 70 de minute, iar in prima parte a zilei, actiunile companiei au scazut dramatic, cu peste 5%, fiind cea mai neagra zi din acest an.

стелт

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Бутон за връщане в началото