FacebookМобилни приложенияКакво ново

Cum facem sa primim reclame relevante pe Instagram

Cum putem sa setam ce reclame sa primim pe Instagram

Publicitatea tine internetul in viata si televiziunile. Nu este o surpiza ca sunt inca multi utilizatori care nu inteleg de ce pe site-uri, pe Instagram, Facebook, YouTube sau pe alte platforme apar reclame peste reclame.
Pe scurt, daca reclamele nu ar exista, nu ar mai exista nici acele platforme, sau ar fi accesibile cu pretul unui abonament lunar, asa cum sunt NetFlix, HBO Go si altele.

Ce sunt reclamele?

Reclamele sunt anunturi publicitare create cu scopul de a promova un brand, produs, servicii sau actiuni.
Agentiile din domeniul publicitatii fac eforturi imense pentru a livra utilizatorilor reclame cat mai relevante pentru ei. De exemplu, sunt companii care livreaza reclame in functie de cautarile dvs. facute pe internet in ultima perioada, de locatia in care va aflati, de pasiuni, in functie de ce website-uri ati accesat sau chiar ce ati vorbit prin casa.

Facebook va afiseaza reclame in functie de preferintele selectate de dvs. la profil. Daca sunteti fan al fotbalului si al filmelor online, cel mai probabil o sa primiti frecvent reclame la echipamente sportive, accesorii sport si platforme de filme online cu abonamente. Pe langa acestea, puteti primi reclame si din alte domenii, daca cei care au cumparat “spatii publicitare” selecteaza o arie de interes mai mare ce va cuprinde si pe dvs.

Pentru Instagram s-a introdus si un sistem de feedback prin care puteti solicita ce anume va intereseaza sa apara in reclamele afisate, Aceasta optiune nu va limita numarul de reclame afisate pe Instagram, insa puteti spera ca vor aparea reclame mai relevante pentru dvs.

Cu o simpla accesare a “Ad Topic Preferences”, puteti alege din trei arii de interes ce anume sa va apara in reclame.

Bifati ce anume va intereseaza, apoi apasati pe “Save”.

Aceste optiuni sunt disponibile si din Настройки ? Ads ? Ad Topic Preferences.

Dat fiind ca Instagram aparine companiei Facebook Inc. este foarte posibil ca aceste preferinte sa fie importate si pe reteaua sociala Facebook и Messenger.

Daca tot primim reclame, macar sa primim ceva relevant. In acest fel sunt avantajati si utilizatorii si adve

стелт

Entuziast al universului Apple, scriu cu placere tutoriale si articole, atat despre iPhone cat si despre smartphones cu Android. Te voi ajuta sa rezolvi problemele pe care le intampini in setarile Android sau iOS, sa rezolvi erori si sa gasesti cele mai bune trucuri si aplicatii pentru telefonul tau.

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *

Бутон за връщане в началото