ASUSMobile Apps

Asus Fonepad o tableta Android performanta cu procesor Intel

In aceasta luna cei de la Asus ne-au facut o surpriza placuta si au lansat pe piata un nou model de tableta. Noua Asus Fonepad este o tableta de 7”, bine finisata si robusta, cu o carcasa realizata din aluminiu bine legata de un display IPS multitouch (pana la 10 puncte de contact). Tableta este echipata cu un procesoare Intel in doua variante: Intel Atom Z2420 / Intel Atom Z2460 cu frecvente de lucru de 1,2 si respectiv 1,6GHz si o unitate grafica PowerVR SGX540. Noua tableta are suport GSM si ofera si servicii de voce, dar folosirea acestuia datorita dimensiunilor este mai dificila, recomandarea noastra fiind utilizarea unui headset bluetooth.

ASUS-Fonepad

Conectivitatea este aproape completa functiile HSDPA, HSUPA, Bluetooth, Wi-Fi si receptorul cu suport GPS si GLONASS, asigurand variante multiple de download, transfer de date si navigare. Noul Asus Fonepad are incorporata o memorie flash de 16GB ce poate fi suplimentata cu pana la 32GB prin intermediul unui card microSD. Modelul vine cu cateva aplicatii proprii Asus cum ar fi SuperNote Lite ce poate recunoaste scrierea de mana si transformarea in text, dar si 5GB in cloud pe ASUS WebStorage.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
العاب اشة501, http://www.google.com/url?q=http://indir.muk.su/oyun/java, ثيمات مبايل 501تحميل مجاني, telecharger gratuit application mobile 9 htc desire hd fond d.ecran, smartphone firm ware တင္နည္း, http://www.google.com.eg/search?q=تحميل العاب, Jeux.nokla501, http://www.google.co.in/url?q=http://gallery.mobile9.com/c/nokia-asha-305-themes_4329/1/, fonepadสกรีนเซฟเวอร์ คือ , العاب اشه501, http://www.google.co.in/url?q=http://mob16.muk.su/, www.jeux.nokla 501, s5620 firmware 2013 hd, تحميل برامج لموبايل اشه501, tapety na fonepad,
Back to top button
Close