Android @GoogleWhat's New

Asus este MeMO Pad 10 Smart – Review

Unul dintre modelele fresh al celor de la Asus este MeMO Pad 10 Smart , ce are o serie de caracteristici performante si in acelasi timp un pret incredibil de mic in comparatie cu alte modele la aceste caracteristici.

MeMO Pad 10 Smart  asa cum o sugereaza si numele are un display de 10,1 inchi Capacitive Multi-Touch cu IPS OGS touch panel la o rezolutie de 1280×800, fiind propulsata de un procesor quad-core NVIDIA Tegra 3 T30L la o frecventa de 1,2 GHz. Memoria RAM este de 1GB DD3 la 1333MHz, iar cea de stocare este de 16 GB si slot pentru memorie externa Micro SD.

Dispune de 2 camere, una dorsala de 5 MP si una frontala de 1,2 MP, conectivitate prin Wireless 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 3.0 si 3G. Mai are deasemeni un sunet cu tehnologie Supreme SRS Sound, o baterie Li-Polymer 5070 mAh si un sistem de operare Android 4.1 Jelly Bean.

Alte caracteristici suplimentare ar mai fi G-Sensor, Gyroscope, E-compass, Ambient Light Sensor si GPS.

Asus MeMO Pad 10 Smart  este disponibila si pe piata romaneasca undeva in jurul valorii de 1.500 lei.

Read in your language: EN - FR - DE - IT - ES - PT - NL - PL - EL - GA - SV - FI - NO - DA - LV - ET - LT - UK - CS - SK - HR - SR - SL - BG - HU - RU - TR - KO - JA - ZH-CN - ZH-TW - HI - IW - ID - TH - VI - AR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button