Mobile AppsNOKIA

Asha 311 un nou produs Nokia ce arata ca un smartphone dar nu e

Anul 2012 este se pare anul relansarii gigantului Nokia, care a pierdut enorm in ultimul an (cota de piata si fotoliul de lider mondial) si dupa ce a lansat o gama larga de modele Dual-SIM-uri, continua sa lanseze unul dupa altul noi si noi modele, astfel seria Asha va fi imbogatita in curand cu un nou model. Nokia Asha 311 este un telefon ce se apropie de marginea superioara a segmentului non-smartphone, deoarece este dotat cu un procesor de 1GHz ce ruleaza sistemul propriu de operare S40 de la Nokia.

Dotat cu un display capacitiv de 3” cu rezolutie de 240×400 pixeli (o rezolutie mai putin utilizata), protejat cu tehnologia Corning Gorilla Glass, noul membru al familiei Asha este echipat si cu un pachet complet de conectivitate din care nu lipsesc HSDPA de 14,4Mbps, HSUPA de pana 5,76Mbps, bluetooth v2.1, Wi-Fi clasa n, ce va permite sa descarcati fisiere de pe net cu Nokia Browser si sa le stocati prin intermediul slotului de microSD pe un card de pana la 32GB. Camera de 3,15MP este decenta si capturi video la rezolutii VGA la 25fps, iar la capitolul autonomie noul model sta acceptabil, acumulatorul de 1100mAh, asigura pana la 14 ore de convorbire in retelele 2G si jumatate din durata in retelele 3G si va putea fi incarcat ori prin mufa dedicata ori prin conectorul micro USB. Noul Asha 311 va fi disponibil pe piata din aceasta vara si va fi comercializat in 5 variante de culori.

2 Comments

  1. salut j’ai un problém avec mon nokia asha 202 quand j’ouvre le lecteur music il me dit impossible d’ouvrir le lecteur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button