NOKIA

Asha 200 un nou Dual SIM cu tastatura Qwerty de la Nokia

Cei de la Nokia, dupa ce ani de zile i-au ignorat pe coreenii de la Samsung care aduceau pe piata multe modele cu functii Dual SIM,  au inceput sa scoata intr-un ritm mai alert noi modele cu 2 SIM-uri, ce sunt tot mai cerute pe piata. Noul model Nokia din seria Asha aduce in premiera la producatorul finlandez un device cu tastatura Qwerty Dual SIM. Acesta seamana izbitor cu Nokia C3 si este disponibil incepand cu aceasta luna intr-o gama variata de culori: Graphite, Light Pink, Green, Blue, Aqua, Orange, Pearl White, Pink.

Printre caracteristicile principale enumaram camera modesta acum de 2MP, slot de card ce suporta pana la 32GB si suport pentru retelele de socializare. Unul din marile puncte forte ale acestui device este se pare autonomia, un segment tot mai important in alegerea unui telefon, mai ales in cazul telefoanelor Dual SIM, unde datorita modulului pentru 2 cartele asigura un consum suplimentar de energie. Acumulatorul de 1430mAh, asigura un timp de convorbire acceptabil de aproximativ 7 ore. Speram ca prin acest nou model cei de la Nokia sa treaca cu tehnologia Dual SIM si pentru smartphone-uri si astfel sa capteze cat mai mult din segmentul de piata pe care Samsung inca il domina.

Tags

One Comment

 1. Dobrý den.
  Zjiš?uji,jestli Nokia ASHA 200 umí nahrávat telefonní rozhovoryl
  V žádné dostupné recenzi jsem se to nedo?etl.
  Údajn? nahrává rozhlasové vysílání.
  Prosím pora?te jak to je.Kde -na jakých WWW stránkách je to nožné zjistit.
  D?kuji.

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
nokia 200 keybord games, Telecharger jeux java sur nokia asha 200, لوحه مفاتيح اشا NOKIA 200, เว็บโหลดเกมส์ฟรี NoKia Asha 201 Dual sim, asha 200 ucun oyun yukle, تطبيق فيس لهاتف اشا 200الجديد, تحميل تطبيق ليفي للهاتف نوکيا 200, العاب مجانيه لتلفون اشا ٢٠٠, T, nokia asha 200 oyun indir, โหลดเกมส์ฟรีบนมือถือโนเกีย200, jatekok letoltese nokia asha 200 ra, Jeux mobile nokia 200, Besplatne igrea asaha 200, العاب لل اشا ٢٠٠, code de scanner clavier nokia 200 en qwerty, Telecharger jeux gratui pour asha 200, nokıa 200 oyunları indir, teme nokia 200 asha dual sim, Tastaturăt nokia asha download,
Back to top button
Close