HTCMicrosoft @MobileMOBILE TIPS

Ascunde Numere de Telefon de pe SIM – HTC Diamond Contacts

Managementul pe Windows Mobile este conceput ca si cel de pe Windows XP si Windows Vista. Adica cu foarte multe probleme si ciudatenii. O ciudatenie a Windows Mobile pe HTC Diamond, este agenda cu numerele de telefon. Nu exista nicio optiune prin care putem sa listam numai numerele din agenda telefonului. Este neplacut sa ne transferam numerele de SIM pe telefon si sa ne trezim ca in lista de contacte in loc de 100 de numere, vedem 200.

HTC Diamond Contacts

Dupa ce ne copiem numerele (Contacts) de pe SIM pe telefon, putem ascunde numerele inregistrate pe SIM, astfel incat acestea sa nu mai apara la Contacts. Pentru a face acest lucru este nevoie sa urmam cativa pasi simpli.

1. Descarcati si instalati editorul de registrii PHM Registry Editor. –

2. Mergeti in Programs -> PHM RegEdit si deschideti editorul.

3. Mergeti pana la HKCU\ControlPanel\Phone si unde scrie "ShowSim" setati valoarea 0. Daca nu gasiti ShowSim, va trebui sa creati un nou DWORD la care setati valoarea 0.

Acum ati scapat de numere de pe SIM din lista Contacts.

Aceasta este cea mai simpla metoda prin care puteti sa ascundeti numerele de SIM pe un HTC Diamond.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
como ocultar os contatos da agenda do celular sony, cum ascund nr mobil htc desire, ako utajit cislo htc, igra na htc telefona, ruskiy sim kartayi kapadici, اخفاء الارقام في htc, samsung sim rehberi gizleme, تحميل برنامج اخفاء الاسم من شريحة, ซ่อนเบอร์ในชิม, cum se ascunde un contact pe telefon, كيف اخفاء لاتوجد بطاقه من الهاتف, تحميل ال الشعوب في الهاتف, cacher un contact htc, cum ascund contacte in tel mobil, cum ascund un numar de telefon in agenda, cum ascund un nr de telefon in agenda, طريقه اخفاء الارقام htc, ascundere contacte, android 5 skrýt kontakty na sim, كيف اخفي الارقام في htc,
Back to top button
Close