HTCMicrosoft @MobileMOBILE TIPS

Ascunde Numere de Telefon de pe SIM – HTC Diamond Contacts

Managementul pe Windows Mobile este conceput ca si cel de pe Windows XP si Windows Vista. Adica cu foarte multe probleme si ciudatenii. O ciudatenie a Windows Mobile pe HTC Diamond, este agenda cu numerele de telefon. Nu exista nicio optiune prin care putem sa listam numai numerele din agenda telefonului. Este neplacut sa ne transferam numerele de SIM pe telefon si sa ne trezim ca in lista de contacte in loc de 100 de numere, vedem 200.

HTC Diamond Contacts

Dupa ce ne copiem numerele (Contacts) de pe SIM pe telefon, putem ascunde numerele inregistrate pe SIM, astfel incat acestea sa nu mai apara la Contacts. Pentru a face acest lucru este nevoie sa urmam cativa pasi simpli.

1. Descarcati si instalati editorul de registrii PHM Registry Editor. –

2. Mergeti in Programs -> PHM RegEdit si deschideti editorul.

3. Mergeti pana la HKCU\ControlPanel\Phone si unde scrie "ShowSim" setati valoarea 0. Daca nu gasiti ShowSim, va trebui sa creati un nou DWORD la care setati valoarea 0.

Acum ati scapat de numere de pe SIM din lista Contacts.

Aceasta este cea mai simpla metoda prin care puteti sa ascundeti numerele de SIM pe un HTC Diamond.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
เบอร์ในซิม htc, ẩn số danh bạ sim, cum ascund contacte in tel mobil, android 5 skrýt kontakty na sim, samsung sim rehberi gizleme, ascundere contacte, كيف يمكن اخفاء رقم الهاتف من الفيس بوك HTC, ascundere agenda htc, cum ascund nr mobil htc desire, LES NUMEROS DIAMANT, htc jak ukryć kontakty na sim, cum ascund un contact in tel, โทรศัพท์ HTC รายชื่อซ่อน , تحميل برنامج اخفاء الاسم من شريحة, cum se ascunde un contact pe telefon, cum ascunzi un numar de telefon in contacte, كيف اخفي الارقام في htc, اخفاء الارقام في htc, اخفاء دليل الهاتف سامسونج, android sim rehberi gizleme,
Back to top button
Close