HUAWEIMicrosoft @MobileMobile Apps

Ascend W1 un smartphone Windows Phone 8 lansat de Huawei la CES 2013

Dupa ce a lansat o suita de gadget-uri ce ruleaza Android, chinezii de la Huawei incearca sa fie in trend cu marii jucatori de pe piata si lanseaza un primul lor model ce ruleaza ultima versiune dezvoltata de Microsoft, Windows Phone 8. Modelul echipat cu un display IPS de 4” asigura o imagine deosebita mai ales datorita tehnologiei OGS. Windows Phone 8 prezent pe acest terminal ruleaza pe o platforma Qualcomm MSM8230 Snapdragon, asistata de un procesor Dual CoreKrait de 1,2GHz iar partea de grafica revine modulului GPU Adreno 305. Spatiul de stocare al lui Ascend W1 este de 4GB si poate fi suplimentat daca este nevoie pana la 32GB, iar memoria RAM de 512MB asigura suficiente resurse pentru rularea in bune conditii a aplicatiilor preferate. Pachetul de conectivitate al lui Huawei Ascend W1 este complet gadget-ul putand transfera fisiere prin bluetooth, Wi-Fi, NFC si HSDPA.

 

Autonomia este asigurata de un acumulator de 1950 de mAh ce poate asigura un timp de stanby de pana 20 de zile, ceeace pentru un smartphone-uri inseamna cel mai bun scor la aceasta categorie. Noul Huawei Ascend W1 este disponibil initial in Asia (Rusia si China) si probabil in primavara si in Europa, SUA si restul pietelor. Asteptam cu interes ecouri de pe urma acestui nou produs Huawei si probabil si un model Quad Core cu ecran de 5” care sa se alinieze la trendul acestui an.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
मोबाईल मे चलने वाले java Game download , http://www.google.com/url?q=http://www.mobile9.com/, Mi nh w1 mobile , jeux et application android du huawei ascend w1, jogo do huawei windons,
Back to top button
Close