iOS @AppleWhat's New

Apple va colabora cu Nike pentru producerea dispozitivului iWatch

Dupa ce in urma cu cateva saptamani Nike a concediat aproape toata echipa responsabila pentru crearea Fuelband, bratara pentru monitorizarea exercitiilor fitness, directorul executiv al companiei, Tim Cook, a dezvaluit intr-un interviu ca este incantat de parteneriatul cu Apple si planurile acestui parteneriat pentru viitor, lucru care a dus la nasterea zvonurilor cum ca Apple va crea viitorul smartwatch, supranumit si iWatch, in colaborare cu Nike.

iWatch

In trecut, Nike a mai colaborat cu Apple la accesoriile pentru monitorizarea fitness pentru dispozitivele iPhone, acestea venind de cele mai multe ori la pachet cu aplicatia Nike+ prinstalata. De asemenea, Nike a anuntat ca in viitor se gandeste sa extinda suita Nike+ si sa lanseze un API pentru developeri, acelasi API pe care Apple, asa cum spun zvonurile, il va integra in dispozitivul iWatch. Pentru iWatch, spre deosebire de FuelBand, cele doua companii se pare ca se vor concentra mai mult pe o monitorizare constanta a miscarilor utilizatorilor in loc sa inregistreze doar rezultatele exercitiilor de fitness.

Pe langa monitorizarea exercitiilor fizice, ceasul destept de la Apple va permite utilizatorilor, conform anumitor surse, sa faca si plati electronice prin intermediul tehnologiei iBeacon sau prin intermediul feature-ului de sharing via WiFi, AirDrop, introdus de companie in noul sistem de operare iOS 7, sau sa foloseasca servicii Apple cum ar fi CarPlay.

Pentru cei interesati, iWatch va fi lansat, cel mai probabil, in cel de-al treilea trimestru al acestui an.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
Android 202 downoland LG, samsung planos pro futuro, تحديث لدائرة الرقابة الداخليه من اجل تحميل التطبيقات, โหลดโปรแกรม igo lenvo a1000ฟรี,
Back to top button
Close