iOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

Apple remediaza multe probleme si erori de pe iPhone, iPad si Apple TV cu iOS 10.2

S-a lansat recent, mult asteptatul iOS 10.2.  Un important update (actualizare software) pentru toate device-urile Apple care suporta iOS 10. iPhone, iPad si Apple TV au primit noua versiune de iOS 10.2, care vine cu o serie de noutati si imbunatatiri.

Nu au fost putini cei care s-au plans de diverse probleme dupa trecerea de la iOS 9 la iOS 10. Au fost probleme legate de tastatura, galeria foto, aplicatia Camera, aplicatia Mail si altele care au fost mentionate de utilizatorii device-urilor Apple. Pentru toti acestia, Apple a incercat (si speram ca a si reusit) sa  rezolve toate problemele. Atat cele legate de securitate cat si problemele de functionalitate si performante.

In iOS 10.2 sunt introduse noi functionalitati, dar si aplicatia TV (disponibilia numai in USA) care este menita sa ofere o experienta noua la accesarea si vizualizarea emisiunilor TV si a filmelor din mai multe surse si aplicatii.  Iconitele emoji, folosite in toate aplicatiile de chat / sms si Facebook, au fost actualizate. Au un design mai atractiv si in plus, au fost adaugate 100 de noi caractere emoji. Noile emoji disponibile pe iOS 10.2 includ: sporturi, activitati, chipuri, profesii, alimente si animale. :-)

 

Aplicatii actualizate in noul iOS 10.2

Messages – Aplicatia dedicata SMS-urilor si iMessages a primit pe langa noul set de emoji si doua noi efecte de ecran (screen) : Love si Celebration. In plus, sunt rezolvate probleme legate de disparatia sau imposibilitatea de a face vizibila tastatura in Messages.

News – Aceasta aplicatie este diponibila numai daca aveti device-urile inregistrate pe USA, UK sau in alte cateva tari. In aplicatia News, articolele salvate pentru a fi citite mai tarziu, apar acum in sectiunea dedicata, Saved.
Cele mai bune artcole venite de pe canalele la care sunteti abonat, vor aparea de acum inainte in sectiunea “For You“. Astfel ca utilizatorii vor putea filtra mult mai usor articolele de interes.

Alte aplicatii care au primit imbunatatiri si in care s-au rezolvat probleme: Photos, Music, Mail. Acestea au primit in special actualizari cu scopul de sporire a performantelor si experientei utilizatorului.

Noul iOS 10.2 va putea fi instalat via iTunes sau direct din Settings > General > Software Update. Conditia este sa aveti o conexiune la internet si mai mult de 50% baterie.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
cod formatag jeux samsung, code universel samsung, โหลดแอพ โนเกีย c3, Code universel verrouillage sim samsung, Atualizacao lg gs 290, descargar y instalar facebook 2016 para nokia 5233, Applications pour lg a 395, Tai game cho kp501, Mise a jour de mon LG-A395, code pour reinitialiser wap ou web samsung g5610, jak nastavit wap a mms na samsung c3350, sony ericsson games 240x320 download, code pour flash samsung j1, تحديث برامج لموبايل GTs5222, content, update.lgmobile.com, universelle code de samsung, jeux mobile samsung gt-c3300k, ﺗﺤﻤﻴﻞ ﻭﺍﺗﺲ ﺍﺏ ﺳﺎﻣﺴﻮﻧﺞ s5222, cum sa bagi android pe samsung gt-s5620,
Back to top button
Close