iOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

Apple remediaza multe probleme si erori de pe iPhone, iPad si Apple TV cu iOS 10.2

S-a lansat recent, mult asteptatul iOS 10.2.  Un important update (actualizare software) pentru toate device-urile Apple care suporta iOS 10. iPhone, iPad si Apple TV au primit noua versiune de iOS 10.2, care vine cu o serie de noutati si imbunatatiri.

Nu au fost putini cei care s-au plans de diverse probleme dupa trecerea de la iOS 9 la iOS 10. Au fost probleme legate de tastatura, galeria foto, aplicatia Camera, aplicatia Mail si altele care au fost mentionate de utilizatorii device-urilor Apple. Pentru toti acestia, Apple a incercat (si speram ca a si reusit) sa  rezolve toate problemele. Atat cele legate de securitate cat si problemele de functionalitate si performante.

In iOS 10.2 sunt introduse noi functionalitati, dar si aplicatia TV (disponibilia numai in USA) care este menita sa ofere o experienta noua la accesarea si vizualizarea emisiunilor TV si a filmelor din mai multe surse si aplicatii.  Iconitele emoji, folosite in toate aplicatiile de chat / sms si Facebook, au fost actualizate. Au un design mai atractiv si in plus, au fost adaugate 100 de noi caractere emoji. Noile emoji disponibile pe iOS 10.2 includ: sporturi, activitati, chipuri, profesii, alimente si animale. :-)

 

Aplicatii actualizate in noul iOS 10.2

Messages – Aplicatia dedicata SMS-urilor si iMessages a primit pe langa noul set de emoji si doua noi efecte de ecran (screen) : Love si Celebration. In plus, sunt rezolvate probleme legate de disparatia sau imposibilitatea de a face vizibila tastatura in Messages.

News – Aceasta aplicatie este diponibila numai daca aveti device-urile inregistrate pe USA, UK sau in alte cateva tari. In aplicatia News, articolele salvate pentru a fi citite mai tarziu, apar acum in sectiunea dedicata, Saved.
Cele mai bune artcole venite de pe canalele la care sunteti abonat, vor aparea de acum inainte in sectiunea “For You“. Astfel ca utilizatorii vor putea filtra mult mai usor articolele de interes.

Alte aplicatii care au primit imbunatatiri si in care s-au rezolvat probleme: Photos, Music, Mail. Acestea au primit in special actualizari cu scopul de sporire a performantelor si experientei utilizatorului.

Noul iOS 10.2 va putea fi instalat via iTunes sau direct din Settings > General > Software Update. Conditia este sa aveti o conexiune la internet si mai mult de 50% baterie.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
samsung gt-s5610 soft chomikuj, Android theme lg ku990i, igrice barbi za telefon samsung, samsung gts 5620 aktualizace, cod formatag jeux samsung, รหัสsamsung, Tai game cho kp501, code pour flash samsung j1, نيك الخميس جوال جافا, preinstalovat software samsung S5260 od t mobile, code standard de samsung a927. code oublié, http://update.LGmobile.com, Cap nhat cho E72, samsung star 3 duos s5222 برامج, برمخ سامسنخ 5222, java oyunlari indir telefona, โหลดแอพ โนเกีย c3, Atualizar firmiware do lg a395, برامج samsung star 3, Atualizar firmiware do lg a395,
Back to top button
Close