iOS @AppleiOS NewsiPhone

Apple lanseaza iPhone 5 in data de 12 Septembrie 2012, cand in cadrul unei conferinte va fi anuntata si ultima versiune de iPad de 8”

Dupa ce Samsung a anuntat in urma cu cateva zile lansarea in luna August a lui Galaxy S III , se pare ca a americanii de la Apple au hotarat in sfarsit sa puna capat asteptarii milioanelor de fani iPhone si au stabilit data de 12 septembrie 2012, ca data de lansare a ultimei versiuni a gadgetului de succes, iPhone. Noul iPhone 5 va beneficia de ultimele tehnologii care ar trebui sa-l plaseze ca favorit in lupta cu Galaxy S III pentru titlul de telefonul anului, care in ultima editie a fost castigata de Samsung. Noul iPhone 5 va avea un display Retina mai mare, de 4”, cu un ppi superior versiunii anterioare, un conector mai mic, portul audio de 3,5mm va fi plasat in partea inferioara, va avea integrata tehnologia NFC (Near Field Comunication) si datorita compatibilitatii LTE va permite transferuri de pana la 50-100Mbps. Dimensiunile noului iPhone vor fi usor mai mare decat predecesorul sau, dar va fi mai subtire ajungand la 7,9mm grosime, iar procesorul Quad-Core A6 a fost dezvoltat de rivalul sau Samsung.

Apple au ales acest procesor doarece este deocamdata cel mai performant procesor compatibil LTE de pe piata si care este prezent intr-o forma usor modificata in Samsung Galaxy S III.  Noul iPhone va rula ultima versiune iOS 6 si beneficia din plin de noile inovatii incluse in acest nou sistem de operare care va trebui sa se impuna pe piata cu Android v4.1. Jelly Bean si Windows Phone 8. Data de lansare a lui iPhone 5 nu este inca certificata oficial insa se pare ca este o problema de cateva zile pana la un anunt oficial din partea celor de la Apple. Promitem sa revenim din nou cu date noi privind performantele noului iPhone 5  si dupa lansare cu concluzii de la utilizatori cu privire la acest produs Apple.

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
سوني a6,
Back to top button
Close