iOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

Apple a lansat iOS 9.3.4 – Security Fix & Jailbreak Killer [download update links]

Nu la foarte mult timp dupa lansarea iOS 9.3.3, Apple a lansat in 5 august 2016, un nou update pentru device-urile iPhone, iPad si iPod.

Acesta un update pe care il putem considera “critic”, deoarece rezolva niste probleme de securitate majore, dar despre care Apple nu a oferit informatii detaliate.

IMG_1809

 

Odata cu acest update, Apple a inchis posibilitatea de jailbreak cu PanGu iOS 9.3.3, dezvoltat de catre o echipa din China. Cu alte cuvinte, daca sunteti utilizator de iOS 9.3.3 cu jailbreak, update-ul la iOS 9.3.4 nu este recomandat. Aceasta recomandare nu inseamna ca echipa noastra sustine jailbreak-ul device-urilor iOS. Intotdeauna am fost de parere ca inaitea aplicatiilor premium gratuite si altor optiuni de customizare, sta securitatea si buna functionare a unui sistem.

Update-ul de iOS 9.3.3 la iOS 9.3.4 se poate face via iTunes sau din meniul iPhone / iPad, la Settings > General > Software Update.

In acord cu anunturile Apple de pana acum. pana in septembrie, cand va avea loc lansare iOS 10, actualul sistem nu va primi update-uri care sa aduca noi optiuni sau schimbari de interfata.

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
9 एप्लीकेशन, Google map lg ku 990, update.lgmobile.com, BEDAVA 5610K SAMSUNG SES YUKSELTME, comment reparer le bluetooth de mon E2222, com/apple-lansat-ios-9-3-4-security-fi, java samsung mobıl balon oyunu oyna, Коды прыватни для прошывкы для LG, Aktualizacja do lg t385b, telecharger kitomob jeu, โหลดแอพโปรแกรมNOKIA ฟรี, update.lgmobile.com, teme telefon specifice fiecarui telefon, Bg.menu restartirane samsung gt-s5230, ماهي العاب هاتف Samsung Gt-b7722, ablikasuon, ablikasuon.flach.scor, Samsung GT-E1200R, code de verrouillage, samsung gt-s5610 soft chomikuj, सॉफ्टवेयर अपडेट डाउनलोड,
Back to top button
Close