iOS @AppleiOS NewsiPadiPhoneWhat's New

Apple a lansat iOS 9.3.4 – Security Fix & Jailbreak Killer [download update links]

Nu la foarte mult timp dupa lansarea iOS 9.3.3, Apple a lansat in 5 august 2016, un nou update pentru device-urile iPhone, iPad si iPod.

Acesta un update pe care il putem considera “critic”, deoarece rezolva niste probleme de securitate majore, dar despre care Apple nu a oferit informatii detaliate.

IMG_1809

 

Odata cu acest update, Apple a inchis posibilitatea de jailbreak cu PanGu iOS 9.3.3, dezvoltat de catre o echipa din China. Cu alte cuvinte, daca sunteti utilizator de iOS 9.3.3 cu jailbreak, update-ul la iOS 9.3.4 nu este recomandat. Aceasta recomandare nu inseamna ca echipa noastra sustine jailbreak-ul device-urilor iOS. Intotdeauna am fost de parere ca inaitea aplicatiilor premium gratuite si altor optiuni de customizare, sta securitatea si buna functionare a unui sistem.

Update-ul de iOS 9.3.3 la iOS 9.3.4 se poate face via iTunes sau din meniul iPhone / iPad, la Settings > General > Software Update.

In acord cu anunturile Apple de pana acum. pana in septembrie, cand va avea loc lansare iOS 10, actualul sistem nu va primi update-uri care sa aduca noi optiuni sau schimbari de interfata.

 

Tags

Leave a Reply

Mobile Apps, Tutorials and News:
اكواد سامسونج s3353, Google map lg ku 990, update.lgmobile.com, ماهي العاب هاتف Samsung Gt-b7722, teme telefon specifice fiecarui telefon, comment reparer le bluetooth de mon E2222, โหลดแอพโปรแกรมNOKIA ฟรี, update.lgmobile.com, Samsung GT-E1200R, code de verrouillage, ablikasuon, java samsung mobıl balon oyunu oyna, samsung gt-s5610 soft chomikuj, fr.amtelefon.com/apple-lansat-ios-9-3-4-security-fi, सॉफ्टवेयर अपडेट डाउनलोड, Коды прыватни для прошывкы для LG, BEDAVA 5610K SAMSUNG SES YUKSELTME, 9 एप्लीकेशन, ako odblokovať mobil samsung, ablikasuon.flach.scor, Aktualizacja do lg t385b,
Back to top button
Close